Paris Peony

SAMSUNG CSC

Happy Friday venner! 

Har dere sett min nye header?! Jeg er sååå happy! Den ble egentlig laget for morro skyld, men jeg syns den var så kul at den fortjente å bli brukt som header- tusen takk for hjelpen 😉

Solen skinner, (enn så lenge) masse snø har falt i natt og det er skikkelig fint ute!
I dag skal jeg på Ikea med mine søstre en tur, jeg skal handle inn litt stæsj til neste DIY prosjekt, så skal det filmes litt senere i dag! Dette er SÅ gøy! 

Det blir ikke så masse makeuplooks på meg om dagen, jeg er så forkjøla og støv allergien min tar heeeelt av, jeg er så sår i ansiktet og hoven i øynene og ALT klør- så da blir det bare med minimal makeup og heller litt fargerike lepper på meg om dagen..

SAMSUNG CSC

I dag ville jeg hvertfall poppe innom og vise dere denne deilige freshe rosa fargen her- mitt nyeste tilskudd i Matte Lip Liquid familien fra The Body Shop, nå mangler jeg bare to farger, haha! 

Møt Paris Peony – en lekker frisk og fin rosa farge, som er like fin til hverdags som fest. Den minner om vår og får meg til å se frem til at solen titter frem igjen for fullt, gresset blir grønt og bladene vokser ut igjen på trærne. 

DNG
Sjekk ut de korte neglene mine da, haha- sånn går det når man skal lære seg å spille ukulele – da er det ikke mye gøye lange manikyr negler!

SAMSUNG CSC

Nå kommer straks min søster å henter meg, så jeg skal gå og kle på meg- Ikea here we cooome! 

SAMSUNG CSC

Hva skal dere bruke helgen på da fininger?!

PS. LES GJERNE OGSÅ:
* DIY video – Bygg din egen softbox
* Welcome to the family
* To new beginnings

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg 

Siste innlegg