Vixen Blogawards!!


Hola my loves!, håper dere har en helt fantastisk helg!

Jeg er MILDT sagt sleten i poteten i dag, etter en heidundranes Oslo tur fra onsdag til i dag. Jeg lot pcen stå igjen hjemme, og fikk dermed ikke blogget underveis, så da tenkte jeg å kjøre et lite recap av helgen nuh!
På torsdag var det nemlig duket for Vixen Blogawards og i den anledning dro jeg med meg min søster og kusine og fløy over fjellet og bort til østlandet.
Vi bodde på Majorstuen hos min gode venn Christian, som var med meg på awarden i fjor. Vi kunne jo ikke gjøre det annerledes i år, og min søster har hatt så innmari lyst å bli med flere ganger nå, så da var det helt perfekt at vi endelig fikk det til å klaffe!

Vi girlsa ankom ganske sent onsdag kveld, så da satt vi bare og så på film og pratet første kvelden.
Torsagen dro vi til inn til den fantastiske sjappen til Kristin Gjelsvik, StyleConnection og fikk endelig tatt en titt på den fresheste butikken i hele Oslo.

SAMSUNG CSC

Extra gøy var det at også fine Alexandra Flaa kom innom samtidig som meg så da hadde vi tre et herlig lite bloggmeetup i butikken til Kristin, max kos! 

SAMSUNG CSC

Vi hygget litt for lenge, for plutselig var klokken litt for mye og vi måtte skynde oss avsted, da hjalp det jo flott at jeg klarte å sette oss på feil trikk så vi mistet en god halvtime av tiden til å gjøre seg klar -Stresset.no! 


Lykkelig uvitende på feil trikk…

Vel, for min søster og kusine gjorde det ikke så mye med tiden, men jeg skulle jo rekke å spise mat, ordne håret, kle meg og sminke meg før jeg måtte dra ned igjen til Grand Hotell innen kl 19… De skulle jo sitte og slappe av i leiligheten med Christian frem til etterfesten, så de hadde jo kjempegod tid. Heldigvis var de super girls og hjalp meg å både pakke veske og alt slik at jeg med krølltang, sminkekoster, nylakkede negler og stressnivå 100, fikk kommet meg utav dørene til rett tid, puh!

Vixen Blogawards blir jo bare større og større for hvert år, og det kommer flere kjendiser og presse og lille meg blant alle disse store menneskene, så blir det fort veldig overveldende. Heldigvis var noen av de første jeg støter på da jeg ankommer hotellet fine Peter og Christina (aka Pappahjerte og Konatil) og FOR noen fine folk asså ♥ Hele kvelden holdt vi i hop sammen med Kristin og Dennis og nykommeren Charlene, som også var semifinalist i årets beautyblog. Utrolig kos! 

Hehe -da jeg sto å ventet på tur til å gå foran presseveggen kom Stian Blipp gående rett mot meg og jeg vettu, hilser og bare
“Hei Stian, Shit- jeg hilser jo på deg som om vi kjenner hverandre, menneh- du kjenner jo ikke meg, vi er jo bare Bergensere begge to.. og eh.. så er jo du kjendis liksom..”
Han lo, tok meg i hånden, hilste og ga meg en klem, haha, hyggelig type- så da later vi som at vi kjenner hverandre nå, eller- jeg later som! 

Nå tenkte jeg å bare kjøre et deilig bildedryss fra resten av kvelden!

Jeg hadde kun med meg et polaroid kamera, så da lånte jeg litt bilder fra Vixen – foto: Christian Zervos.


foto: Christian Zervos.


foto: Christian Zervos.
Så må jeg jo si at jeg syns det er ekstra gøy at i det nok en gang blir tatt bilde av at jeg tar en selfie med en av de store bloggerne! 
I år var det Kristin og meg sin selfie som ble foreviget, i fjor var det Caroline Berg Eriksen og meg, haha!

Og her kommer et deilig polaroid bilde dryss!

#SquadGoals 


#Girlsa 

#Solbrent Dennis, hahaha!


#Nattmat #DeliDeluca

Og så- helt til slutt, må jeg gi en shoutout til min beste kompis Christian, som i år igjen stiller opp, denne gang med husly for oss jenter på tur!
Jeg er så utrolig heldig som har en så god venn som deg ♥

WOW! Dette oppsummerer kvelden ganske så godt, jeg kjenner jeg blir glad av å se på alle disse fine bildene, ELSKER polaroidkamera og instant bilder! 

Takk for denne gang Oslo, venner og Vixen- Gleder meg allerede til neste år!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #VixenBlogawards #Vixen #FUN

Siste innlegg