Shine Bright

SAMSUNG CSC

God søndag fininger, har dere en fin søndag? ♥
Herlighet, i dag sov jeg helt frem til klokken var 13!!! Jeg husker jeg våknet klokken 10 og bare, ja nå kan jeg stå opp– og så har jeg vist sluknet fullstendig igjen.. Jaja, det tar på med jetset liv i Oslo! Jeg dro jo ut på fredagen en tur sammen med min fine venninne Ida som driver Visage. 
Jeg dro først innom henne i butikken og snopet med meg et par must haves fra Make Up Forever, så tok vi oss en koselig lunsj og avtalte å møtes opp senere. Så da dro vi ut, bare hun og jeg, på Horgans i Bogstadveien og danset i mange timer!

I og med at jeg hadde snopet litt fin ny sminke, så måtte jeg jo finne en fin plass til dette i makeupsamlingen min, og det hele endte med at jeg ommøblerte stylingrommet mitt og organiserte og kastet gammel sminke- alt bare fordi jeg skulle få satt inn 5 nye produkter! Haha!
Det må jo se fint ut likosm..
Vel, i dag fikk jeg tatt noen snapshots av disse deilige nyhetene- og jeg er forelsket!  

SAMSUNG CSC
// Aqua Rouge 265,- og Star Lit Liquid 240,- //

SAMSUNG CSC

Altså- SE så fine!!! Aqua Rouge er en matt liquid leppestift, med tilhørende gloss på andre siden, og jeg mener det, den sitter som STØPT! 
Blir heller ikke tørr på leppene av å ha den på, selv uten glossen. Disse MÅ jeg kjøpe meg fler av etterhvert.
Star Lit Liquid er et veldig spennende produkt, som skal utforskes masse på fremover. Hittil har jeg bare brukt dem litt som en highlighter rundt om i ansiktet, klappet inn i huden- ser AMAZE ut! Tenker å lage en video på disse så dere får sett hvor gøy de er!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg elsker denne fargen her, trenger ikke noe mer makeup med denne på, for den er skikkelig statement farge- LOVES!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Men jeg var ikke ferdig med å svi kortet mitt på Visage- jeg måtte nemlig også innom Urban Decay på Oslo City og til min store overraskelse hadde de fått inn Vice Lipstick Paletten! Jeg trodde dette var et Sephora Exclusive produkt og at det ikke skulle komme til Norge, men der sto det i hyllen og ventet på at jeg skulle komme innom og plukke det med seg!

SAMSUNG CSC
Ja, og så en sånn Liquid Moondust Eyeshadow også da..

SAMSUNG CSC

Men SEEE her da! OMG, jeg døde og kom til leppestift himmelen! Denne paletten gjør det SÅ mye lettere å pakke makeupkittet når jeg skal ut og jobbe freelance. Her får du 12 leppestifter til 380,- og det er faktisk veldig bra pris! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Virkelig den perfekte palett med leppestifter!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ja- og så måtte jeg ha en sånn her, jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men plutselig har jeg fått dilla på blått! 
Blå shimmerbakgrunn, blå liner, blå veske, blå negler.. 

SAMSUNG CSC

Nå har jeg ikke fått lekt med denne enda, ettersom jeg lekte med makeupforever shimmeret istede i dag, men det kommer jo en dag i morra også! 

SAMSUNG CSC
 

SAMSUNG CSC

Nei, nå skal jeg ta resten av søndagen og slappe max av, spise noe digg og se film og nyte at det er 100% orden i sakene her på stylingrommet! 
Ha en helt fantastisk søndag- det fortjener dere, så snakkes vi imorra ♥

Lots of love

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #sminke #MakeupForever #UrbanDecay

Siste innlegg