NEI, for faen!

SAMSUNG CSC

 

Okei, hvor skal jeg begynne?!
Vel, jeg begynner bare med å si at nordlendingsbergenseren i meg kommer frem i innlegget her, så unnskyld på forhånd språkbruken

Nå har jeg gått i hele dag og bare ønsket å bli ferdig med alle ærend fortest mulig så jeg kunne få kommet hjem, satt meg ned her og blåst fra meg- for nå koker det! 
Jeg har fått med meg at Kristin, SuperMarie og Martine også har gått hardt ut de siste to dagene, og jeg blir glad i sjelen min for å se at vi er flere, derfor skriver jeg også dette innlegget- for å vise at vi er flere i denne kampen MOT kroppspress og skjønnhetshysteri!
For folkens, hvor skal dette ende?! Hva skjer?! Hvor gikk det skeis hen!? 

Snart blir det vel slik at man istede for å kommentere hverandres fine vesker eller jakker fører konversasjonen slik:
“Oi, så rett og fin nese du har- hvem har laget den?” 
“Du hadde skikkelig fine kinnben, hvor mange ml har du sprøytet inn?” Dette er IKKE greit!

Kroppspress og skjønnhetshysteri har vært siden jeg var ungdom, det har ikke blitt noe bedre, heller tvert imot, til det innigranskauen verre, jeg blir kvalm..

“Lunsj tilbud, 30 minutters Botox behandling” 
“Brazillian Butlift, få Kim Kardashian rumpe du også!” 
“Lei av sinnarynken? Kom innom så fikser vi det!”
“Ønsker du fyldigere kyssbare lepper, dette er løsningen” 
“Gi noen du er glad i en gave de kan glede seg over! Vi utfører alt innen kosmetiske fillers og botox, kjøp gavekort” 
“Trendalarm – Nipples på størrelse med en tier, kom innom for konsultasjon hos en av våre eksperter”

Høres ikke dette helt banalt ut?! Vel, noen av de overnevnte setningene er FAKTISKE reklamer jeg har gått forbi… hvor sykt er ikke det?!
Dette har gått for langt, hva er det vi vil lære de nye generasjonene?! At utseende er alt her i livet?
NEI, for faen! Det er FEIL

Jeg vet ikke hvor jeg kan begynne å kjefte, på bloggere, media, kjendiser- men en ting er helt sikkert, nå må vi seriøst ta et par skritt tilbake og spørre hva i all verden er det vi holder på med?!
Kan noen fortelle meg HVA godt som kommer utav at du fyller leppene dine utav proporsjoner? 
Hva i all verden en skal med et ansikt så glatt av botox at man ikke kan smile lengre?
En rompe så fyldig og spretten og brystvorter på størrelse med en tier?
Hvor overfladisk går det an å bli egentlig? 

Nå er jeg så lei, lei av maset, jaget og dette tullet
Dere ødelegger dere selv, dere ødelegger synet på skjønnhet til de nye unge og lovende, dere skaper et press og forventninger om å se ut slik og slik, det blir bare helt sykt!


Bildekilde her

Tenk på dette – for hver gang du setter en nål i leppene og fyller med hva som helst – når dette stoffet forlater kroppen din, så sitter du igjen med MINDRE lepper enn du hadde i utganspunktet, fordi hvert stikk ødelegger din egen NATURLIGE elsastisitet. 
For ikke å snakke om at vi faktisk ikke vet hva et stoffet du putter inn alle veier gjør med deg etter 16 år- fordi det fins ingen forskning eldre enn det, så det er ingen som vet hva ettervirkninger du kan få. 

Vil du virkelig ofre hele ditt særegne utseende for å se ut slik som “alle” andre? 
Vil du at barna dine ikke skal kunne kjenne igjen bilder av deg fra da du var ung? For hva skal du si når de spør hvorfor du ser så utrolig annerledes ut fra du var 20 til du var 22?

“Kommer mine lepper også til å bli så stor når jeg blir 20 mamma?” 

Og så en annen ting, hvorfor i all verden skal man drive på med botox og rynkeforebygging når en ikke har fått en eneste jævla rynke enda?! 
Jeg er snart 29 år, og har begynt å få et par linjer. Det er mange år til flesteparten av de jeg ser som fyller i alt mulig er 29 år, og når ikke jeg har behov for å fikse på noe, så har da pinadø ikke dere det heller! 

Aldersgrensen for å utføre endringer på eget utseende MÅ høynes, minst til 25års grense! 


Bildekilde her

Jeg har fått med meg noen bloggere, som har vært mest ekstrem på å vise frem operasjoner ditt og restylane datt og som nå sier de angrer.. 
Ja, det er fint at du angrer, men jeg ser forsatt ikke noen som har tatt ansvar for sine handlinger. 
Å si at man ser nå at det var dumt å være så ærlig ang operasjoner fordi de selv angrer på valget og resultatet ikke ble bra. 
NEI- resultatet blir ikke bra, for du var mer enn bra nok som du var!

Spørsmålet er vel – Angrer du fordi du tok et valg som bidrar til en økning i det presset som er på dagens unge jenter, eller angrer du fordi resultatet ikke ble bra?

Det jeg stusser mest over er at ikke ÈN har sagt at de angrer på valget om å stå frem med sine operasjoner fordi de da har vært et dårlig forbilde, ikke ÈN beklagelse for hvordan deres handlinger har vært med på å påvirke et drøss av unge jenters lave selvtillit, som da har ført til at flere har lagt seg under kniven..
Ikke ÈN! 


Bildekile her
Disse bildene er vel i hovedsak laget for humor, men det som er så sykt er at dette faktisk er en realitet for veldig mange unge jenter!

Nå er det er ikke bare bloggerne som skal få tyn her, media er med å fronte både bloggerne og dette hysteriet, de velger å fronte saker som direkte går på utseende til leseren og hvordan man kan gå frem for å endre dette. Enten det er for eksempel en slankekur eller et treningsregime, eller budskapet om en trend fra USA som går utpå å operere seg til mindre brystvorter- budskapet som blir sendt ut:

“Du er ikke god nok som du er”

Money money, klikk klikk, straight to the bank…
 

SKAM DERE!

 

Les gjerne disse innleggene også
Den Stygge Andungen
Gå Mot Strømmen
Har Det Gått For Langt?!
Hjelper Det Egentlig Å Sette Ned Foten?

  1. Jeg har selv prøve restylane i leppene for jeg var sikker på at visst jeg fikk større lepper ville jeg bli så lykkelig… men det var sinnsykt vondt i flere dager etterpå. Det var klumpete, dyrt & nei jeg ble ikke sinnsykt lykkelig men flau når folk kommenterte de.. de ble den ene gangen & ikke mer. Fordelen er at restylane går vekk etter en stund men det gjør ikke silikon eller andre inngrep.
   jeg setter botox i pannen, visst jeg kunne velge hadde jeg ikke gjort det. Det er stramt & man har lite eller ingen bevegelse i pannen.
   For meg hjelper det mot migrene. Jeg sluttet en periode da jeg ikke ville sprøyte ting inn i kroppen som lammer den, men dessverre måtte jeg begynne igjen da jeg ble verre. Men du aner ikke hvor mye spørsmål jeg har fått rundt det når det er kommet opp.
   Jeg lurer veldig på hvordan vi kommer til å se ut på sykehjemmet når vi sitter der. Full i selvbruning, tattovering er, silikon & stramme i masken 😲
   Det er ikke bra den veien det går 😣
   Kjempe flott innlegg 😘

  2. Mariell: Tusen takk for at du deler dine tanker og erfaringer <3

   Det å bruke botox for medisinske årsaker er en ting, men for å fjerne "rynker" i tidlig 20årene er helt på bærtur!

   Det blir veldig spennende å se hvordan vi ser ut på gamlehjemmet ja, haha!

   Stor klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg