Optical Illusion

//Inneholder et sponset produkt

SAMSUNG CSC

God kveld my loves! 
Har dere hatt en fin dag? 

I dag skal jeg endelig komme med en ny fresh makeuplook til dere! Føler det er evigheter siden sist jeg satt meg ned og sminket meg sånn som dette!
Ikke så rart når jeg har gått forkjøla og full i allergier siden slutten av oktober sånn at ansiktet mitt har vært helt hovent og ikke akkurat spesielt happy for å få noe sminke på seg- men nå begynner det endelig å lette opp litt!

Som jeg nevnte i går, var jeg å snopet litt nye sminkeprodukter i helgen og de måtte jo prøves ut og det er nettopp det jeg viser i dagens innlegg.
I tillegg fikk jeg tilsendt en ny primer fra Urban Decay så da fikk jeg testet den sammen med den nye All Nighter foundationen demmes. 
 

SAMSUNG CSC

La meg introdusere flytende photoshop! Disse to produktene glatter ut huden og minimerer og dekker til både porer og ujevnheter, sitter som støpt på huden og gir max dekke. For meg er det jo veldig uvant å ha så dekket hud, men det er jo veldig fint til fest og når du trenger at sminken holder til det ytterste!

SAMSUNG CSC

Optical Illusion (sponset)  er en helt ny primer fra Urban Decay som reduserer fine linjer samt minimerer synligheten av porer og etterlater huden silkemyk og med en porselensaktig tekstur- veldig fornøyd med denne! Den gir glød, samtidig som huden holdes matt og med et hint av rosa farge, lysner den huden lett før du legger makeupen på slik at den gir en slags optisk slør av spredt lys- derav navnet Optical Illusjon. Denne føler jeg også kan brukes alene om du bare vil gi huden din et lite piff uten å ha noe mer sminke over, så gleder meg til å teste denne under flere forskjellige founationtyper for å se de forskjellige resultatene. 
I dag brukte jeg All Nighter Liquid Foundation over for max dekke- og den sitter enda som støpt på huden min, forsatt matt og fin over 8 timer etter at jeg sminket meg. Det eneste man bør være obs på med denne founationen, er at den er veldig matt og tørr i konsistensen, så den egner seg best til en kombinert og oljet hudtype, 

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dagens makeup består ellers av mye lilla og rosa toner, både på øyne og lepper og jeg virkelig elsker disse farge sammensetningene- spesielt elsk er det på den nydelige lilla leppefargen fra Vice Lipstick Vintage kolleksjonen, altså OMG for en farge!!

SAMSUNG CSC

All makeup i dagens look består av 
HUD – 
Optical Illusion Complexion Primer, All Nighter Liquid Foundation og Naked Skin Concealer 
KINN
Gwen Stefani Blush Palette – blanding av fargene Cherry og OC samt Afterglow Highlighter i fargen Sin på kinnben og neserygg
ØYNE
Naked Palette 3 – fargene Limit, Nooner og Dust. Eyeliner er lagt med 24/7 Glide on Lip Pecil i fargen Blackmail og deretter Heavy Metal Glitter Eyeliner Junkshow og maskara fra Kat Von D
LEPPER
Vice Vintage Lipstick – Plague

SAMSUNG CSC

Jeg elsker jo linere som dere vet, og spesielt når de glitrer, så dette blir nok en mye brukt look fremover! 
I tillegg har jeg tatt med meg litt av lineren under øyet og koblet ut i vingen. Det gir en lett smokey look under øyet, samt at denne fargekomboen virkelig komplementerer grønne øyne. Siden lineren er såpass skrikende har jeg latt resten av øyemakeupen være i duse matte rosa og lillatoner.

SAMSUNG CSC

Så må vi snakke litt om denne leppefargen, Plague- altså, shiny, kremete og illuminerende, den er helt RÅ!!! 

SAMSUNG CSC

Den har liksom både lilla, rosa, grått og blått i seg og forandrer seg litt i forskjellige lys. Denne skal det lekes masse med fremover!
Jeg så nemlig en look på Ruby Rose hvor jeg tror denne fargen har blitt brukt- så jeg tenkte jeg skulle gjøre en versjon av samme looken- bare til å glede seg =D  

SAMSUNG CSC

Hva syns dere om looken? 
Har dere ønsker for looks må dere bare hyle ut ♥

Nå skal jeg rett og slett hive meg i badekaret en tur, før jeg tar meg en liten økt på yogamatten. Snakkes i morra my darlings!

//Charlie

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #UrbanDecay #Makeup

 

7 kommentarer

Siste innlegg