Stuebytte

Hola my darlings, hvordan har dere det?

Akkurat nå sitter jeg mett, god og utkjørt i beina og nyter en deilig kokosbolle sammen med en kopp kaffe etter en enkel og grei hot dog middag.
I dag har jeg nemlig foretatt et lite stuebytte og byttet bort leppestift med leppomade og stort hus med liten campingvogn! 
Dagen i dag har nemlig gått til å stå på ski på Kvamskogen- ett av mine favorittsted i verdenen.

Det er noe magisk som skjer når man kommer opp hit. Alle stressmoment sleppes idet man setter føttene i snøen, og det å bo i en liten campingvogn, er noe av det koseligste jeg vet!
Helt fra jeg var baby har familien vår reist opp hit. På Kvernavollen Camping.
Først hadde vi campingvogn i maaange år, før vi oppgraderte til hytte i noen år. Etter et lite opphold fra fast bosted her oppe er familien nå på plass igjen på campingplassen med både vogn og spikertelt og det er SÅ koselig! 
Pappa har tatt seg en tur til Alpene for å stå på ski i en uke, så da dro jeg opp hit med min lillebror på 10 år. 


Lillebror fornøyd og glad – pluss selfiequeen nedenfor!

Vi har akkurat kommet inn etter noen timer i bakkene, varmet opp litt til vi får stått en full dag i morra, så nå er det å slappe av litt først og så skal vi dra bort til NAF’en – en kiosk som har vært her i alle år, som nå har blitt til landhandel butikk, der skal vi kjøpe litt lørdagsgodis til kvelden. 

Vet ikke om det helt går an å sette ord på følelsen av nostalgi, kos og avslapping som dette stedet gir- men hvis du har hatt et sted hvor du har vært, hver eneste vintersesong fra du kunne ligge i pulk, til du kunne stå på egne ski og til du i voksen alder kunne reise dit selv, da vil du forstå!
Dette stedet har så mange morsomme minner og jeg er så glad for at min lillebror også får vokse opp med campingvognlivet og ski på beina, selv om han ble med på det litt senere i livet enn mine søstre og meg. 

Nå gleder jeg meg max til en avlsappende lørdag med familien, jah- for både min tante og onkel og to av fetterne mine har jo hatt samme oppvekst, og dermed kjøpt vogn her oppe de også, så ikveld samles vi nok for litt sosialisering ♥

DETTE folkens, DET er livet!

Nyt helgen, klem fra meg!

1 kommentar

Siste innlegg