Let’s go Backstage

//Samarbeid med Redken

Hey hey!! 
Da var det blitt fredag igjen folkens, altså – nesten midten av februar allerede, er det meningen at det skal gå så fort?! 
Haha, vel, det føles helt rart at det er fredag, ettersom jeg var i Oslo fra mandag til onsdag kveld, så følte jeg liksom at det var helg da på en måte, men så er det brått helg nå, men jeg skal jo jobbe i morra, så da blir liksom dagene helt snudd på hodet for meg!
Jeg må si jeg føler meg ennå nesten litt hung over etter denne turen, men WOW, for en opplevelse! 
Å få gå rundt backstage, se alt som skjer med både hår og makeup, for så å se resultatet på runwayen etterpå. Det var SÅ spennende og gøy!
Jeg har jo tidligere jobbet på slike show som enten påkleder av modeller, eller som makeupartist, og da har jeg jo kun fått se èn del av prosessen, her fikk jeg gå rundt og observere alt jeg ville. Virkelig utrolig kult! 


Frisøren over her- Harlem har gjort hår på utrolig mange store og viktige visninger, der den siste var å style modellene på Victorias Secret!!
Så det var skikkelig kult å se han “live” – ekstra kult at han også er fra Halden, my home away from home! 
(Bodde der jo tross alt i 4 år! ♥)

SAMSUNG CSC

Her sitter fantastiske Maya Vik og blir sminket litt, hun hadde nemlig musikkinnslaget på visningen til Veronica B. Vallenes.

SAMSUNG CSC

Slik så Backstage rommet på Sentralen ut, her kom alle modeller for hår og makeup og negler.
Det som er skikkelig gøy er at i hver av de kategoriene, fantes det tidligere medstudenter fra Art Complexion, makeupskolen jeg gikk på!
Det er så gøy at de flotte jentene jeg gikk på skole sammen med har lykkes i bransjen i etterkant, for de som har vært på jobb her er blant de flinkeste av de flinke!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her er klassevenninne og Senior Art Director i Adam og eva, Inger Lise Moa i full sving, hun hadde ansvaret for hårstylingen på Cathrine Hammel  visningen!

SAMSUNG CSC

Det var utrolig mye flotte frisyrer på alle visningene, og det var Adam og Eva frisører og Redken produkter som sørget for flawless looks!

SAMSUNG CSC

Her blir Salem og jeg, en av de andre RedkenHero Bloggerne, stylet for dagen! Det som var ekstra gøy var at for nøyaktig 2 år siden, var det samme hårstylist som jeg fikk der, som stylet håret mitt til Vixen Blogawards første gang jeg var finalist til årets skjønnhetsblogger. Det var gøy! 
Da visste jeg at jeg kom til å bli fornøyd med stylingen, for jeg ble så fin sist gang ♥

SAMSUNG CSC

På makeupsiden, her kriblet det i hendene mine etter å få lov å bli med å jobbe, haha! Men det var veldig gøy og inspirerende å bare se på. Her var det makeupartist Sissel Fylling som var key makeupartist og jeg bare elsker arbeidet hennes.

SAMSUNG CSC

Denne nydelige smokey eye looken er ren, klassisk og veldig i vinden – eget trend segment innlegg kommer senere 😉

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her er en annen Art Complexion medstudent, hun gikk året etter meg, og fyyy søren for en dyktig makeupartist hun her er!! 
Akkurat nå, er hun på New York Fashion Week og jobber, det sier litt ♥ I tillegg, driver hun sammen med en av mine lærere fra Art Complexion, bloggen Transparent by Hesvik/Eide.
Jeg mangler bilde av henne i arbeid, men siste Art Complexion venninne som også var på plass er flinkeste Celine som gjorde negler.
Altså- Art Complexion represent liksom!!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her er en av mine absolutt favorittlooks fra makeupfronten, skikkelig Pop of Colour, me LOVE!

SAMSUNG CSC

Makeup By Sissel Fylling

SAMSUNG CSC

Jeg føler meg så heldig og takknemlig som har fått bli med på dette- gleder meg virkelig til å vise dere resten senere, for nå sitter jeg å jobber litt med å sette sammen videomateriale fra visningene, jeg tenkte det er mye morsommere å se litt live action istede for bare bilder uten å se noe sammenheng, eller hur?

Men først, skal jeg en tur til fysioterapauten for en ny runde med mørbank, hehe.
Snakkes senere darlings! ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #OsloRunway #Redken #Sponset 

Siste innlegg