Eeezy

SAMSUNG CSC

God morgen darlings!
Den siste uken har vært crazy busy- etter Oslo turen forrige uke var det jo rett tilbake på jobb og så har jeg hatt masse å gjøre utenom, så da ble det brått ingen tid til å laste opp nye innlegg! Men jeg har ikke ligget på latsiden altså, for jeg har laget flere looks, tatt bilder av det og gjort klart slik at jeg kan vise dere litt deilig makeup inspo!

SAMSUNG CSC

Så først ut- har vi denne looken, asså dere vet meg og leppestifter! Denne paletten har nå blitt flittig brukt og det er spesielt èn farge som brukes igjen og igjen. Det er den nydelige oransje røde EZ som jeg da seff har på meg på bildene her.
Me LOVES this colour, den er så ren og klar og fin og sitter super godt på leppen. Det er en semi matt farge, så den både holder lenge på uten å føles tørr!

SAMSUNG CSC

Når man kjører røde lepper så sterkt som dette, syns jeg alt annet kan få være så minimalt som mulig. 
Her har jeg bare brukt litt primer, concealer, blush og highlight på huden og så fylt lett i brynene og lagt ett strøk med maskara.

SAMSUNG CSC

Dagens makeupprodukter består av:
HUD – Urban Decay Optical Illusion Complexion Primer og Naked Concealer
KINN – The Body Shop Shimmer Waves 04 og Afterglow Highlighter -Sin
ØYNE & BRYN – The Body Shop Lash Hero Mascara og 2 in 1 Gel Liner og Brow & Lash Gel på brynene
LEPPER – Urban Decay VIce LIpstick -EZ
ps. Når jeg legger inn lenker, så legger jeg inn slik at du lett skal kunne finne produktene om du ønsker å vite mer, men det er ikke alle produkter som fins i nettbutikker, derfor blir noen stående uten direkte link. 

SAMSUNG CSC

Denne looken gir meg skikkelig vårfølelse, men når jeg tenker på at vi faktisk er over halvveis i februar allerede, så er det jo ikke så lenge igjen til våren faktisk er her! 

Nå skal jeg gjøre meg klar her, ut på noen ærend før jeg skal holde sminkekurs på jobben i kveld! 
Hva bedriver dere dagen med i dag da fininger? ♥

//Charlie

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #TheBodyShop #UrbanDecay #Makeup

Siste innlegg