Helsen før fashion!

SAMSUNG CSC

Good mornings!
Den siste halvanna måneden har jeg slitt utrolig mye med musklene i beina og ryggen, og det kommer jo av travle dager og masse jobbing og høyere belastning på kroppen, enn den har vært vant til. Pluss at jeg er en smule utrent om dagen, ikke vært så flink å passe på med treningen og det er jo bare å skyte meg selv i foten, for trening er faktisk noe jeg er nødt til å gjøre! 
MEN jeg er bevisst, jeg SKAL komme igang igjen og begynte så smått nå forrige uke og ta tak. 
Er liksom bare den der eviglange dørstokkmila, men når du først er over den, så går det unna! 

SAMSUNG CSC

Men, selv om jeg ikke har fått prioritert trening like mye som før, er det andre ting som er lett å prioritere og det er noe så basic som fottøy! 
På mine to turer til USA i høst kjøpte jeg med meg 6 par ergonomiske og gode joggesko. Alle i forskjellige farger og utforminger, slik at jeg kan gå og stå på jobb med et godt underlag! 
Og gode sko- trenger ikke være kjipe, de jeg har kjøpt er alt fra plain ensfarget til fargerik og sprakende og dere har sett meg sprade rundt i dem i diverse innlegg den siste tiden. Men jeg tenkte ihvertfall å vise dere en kombinasjon her- fordi selv om man gjerne vil ta på seg et par hæler og at det får deg til å føle deg litt ekstra fin, og jeg sier ikke at man aldri kan gå med hæler, men på jobb i 8 timer med hard belastning på bena- er ikke noe digg for verken beina eller ryggen din. 
Men hvem har sagt at ikke et par freshe jobbesko kan brukes til en fin kjole eller et skjørt?! 

SAMSUNG CSC

I går tok jeg den helt ut, og gikk for disse skikkelig typisk treningsskoa, og satte dem sammen med favvis kjolen min og en lekker bomberjakke. Her gikk fargene igjen i hverandre og det så faktisk bare rett og slett fresht ut. Og så var det max behagelig! 

SAMSUNG CSC

Da jeg var på Oslo Runway så jeg plenty folk som løp rundt på hæler og så flott og fin ut, mens jeg løp rundt i joggesko med fine blomster på! 
Det gøyeste med det var jo at jeg faktisk fikk masse komplimenter for skoa, samtidig som jeg ikke fikk vondt i bena ÈN eneste gang iløpet av de 10-12 timene jeg var på farten på hver av de dagene.

SAMSUNG CSC

Så dagens tips, pass på bena dine og sett helsen foran fashion- eller gjør som meg, kombiner helsen med fashion, ja.. og seff- en lekker farge på leppene, hehe!

Ha en superduper fredag! ♥

//Charlie

Les gjerne også:
Det har skjedd et mirakel
Let’s Go Backstage
So Fabulous
Eeezy

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Outfit#Antrekk #Helse #Fashion 

Siste innlegg