Something New!

SAMSUNG CSC

God morgen folkens, har dere hatt en fint helg?!

Nå er det ny uke, nye muligheter og alt det her!
Det begynner å bli litt nye tilstander her hjemme iallefall, for hele helgen har gått til å rydde, organsiere og få ut gammel drit.
Jeg har gjort om på stylingrommet mitt – igjen! Haha, blir liksom aldri fornøyd, men nå kommer det seg. Nå har jeg nemlig endelig fått på plass noen nye skap til å putte alle styling artiklene mine inni slik at det blir rene og fine overflater. Så tømte jeg klesskapet mitt for en hel rad med tråkorger, da ble det brått en svær sekk med klær som skal gis vekk, og den høye kommoden min med sminke i fikk nå plass inni skapet. Dermed ble det brått en god del mer gulvplass! Så fort jeg er 100% ferdig med alt her inne så skal dere få nye freshe bilder! 

Og så har jeg jobbet litt med treningsmotivasjonen i helgen… En ting som pleier å hjelpe når motivasjonen er lav, er å bare kle meg i treningstøy med en gang jeg står opp, da blir det jo sånn at hver gang jeg går forbi et speil og ser meg selv i treningstøy, så føler jeg jo at jeg nesten må komme meg på trening! For om jeg bare ender opp med å gå rundt i treningsklær uten å faktisk gå og trene, så ser jeg bare for meg denne videoen..

 

Så i går da jeg sto opp, slengte jeg meg i treningstøyet og gikk hele dagen og mannet meg selv opp til å komme meg på trening- det tok sin tid, for klokken ble 1830 før jeg endelig karret meg avsted på trening. Det ble en god økt på hele kroppen, så jeg kjenner det nå de gangen jeg har gått opp og ned trappene her hjemme, at dette blir en hard dag på jobb, hahaha! 
Men det er deilig å være igang. Så jeg skal forsette med å bare stå opp og gå rett i treningstøyet, prøve på å komme meg avgårde før 70% av dagen er omme- men èn dørstokkmil om gangen…

Vel, nå må jeg svinge makeup kostene litt og komme meg avgårde til jobb! 
Tytes på senere ♥

Les gjerne også:
Det har skjedd et mirakel
Let’s Go Backstage
So Fabulous
Eeezy

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg