Brow Game

SAMSUNG CSC

Hey heeey! 
I dag tenkte jeg å snakke litt om bryn- jeg ELSKER bryn, de er jo på en måte rammen til ansiktet vårt! Det er så gøy å både sminke, farge og forme dem og jeg gjør dette på både venner og familie og kunder på jobb. Men mine egne bryn… De har jeg ikke alltid vært like flink å tenke på. De har nå bare vært der, lyse, ustelte og uregjerlige!
Helt til jeg oppdaget Brow Rehab Bergen. Dit dro jeg i flere omganger i fjor, fra sensommer til vinter og fikk farget, nappet og vokset dem i fin farge og fasong. Det var bare så sykt digg å bare overlate det til noen andre, slippe å ordne med dem selv og rett og slett bare få meg litt selvpleie- gjort av noen andre, haha! 
Det er ganske underlig at jeg har latt meg selv gå rundt med kjipe bryn så lenge, når jeg digger å fikse andre sine bryn. Jeg drev nå bare å fylte i dem litt, med enten blyant eller skygge og latet som om de lyse hårene som vokste villt ikke var der. Men nå- nå er det blitt andre tilstander og jeg har endelig begynt å ta vare på brynene mine skikkelig.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SLIK så brynene mine altså ut første gang jeg la meg ned hos brynstylisten på Brow Rehab. Asså… jah.. Hva skal jeg si?!

SAMSUNG CSC

Nå var jo ikke dette det beste bildet, fordi lyset var helt grusomt, men dere ser ihvertfall hvor lite pen brynene mine var…

SAMSUNG CSC

Rome wasn’t buildt in a day- men så mye bedre ble brynene mine etter bare èn runde. Etter den første turen ble det 5 turer til og så har jeg spart nå i noen mnd, hvor jeg ikke har gjort annet enn å bruke en olje med masse Castor Oil i, slik at jeg kan få enda litt fyldigere og fine bryn. Så mens jeg sparer (både hår og penger, haha, de vokser jo ikke på trær!), farger jeg dem bare selv og napper noen få hår her og der.
Og dere kan jo bare se hvordan brynene mine ser ut nå i forskjell!! 

SAMSUNG CSC
Jeg fyller litt i dem med brynsgel og buster dem til mer i front nå slik at de ser ekstra fyldig ut, men nå er det virkelig ikke mye som skal til for at brynene mine ser fab ut og jeg er så glad for at jeg brukte den tid og de pengene for å få litt bedre has på dem.

Nå er jo ikke jeg sånn kjempeopptatt av trender, men er det èn trend jeg digger- så er det dagens bryns trend, nemlig naturlige, stelte og litt “bushy” brows. Paret med en fresh farge på leppene så er min signaturlook komplett iallefall!

SAMSUNG CSC

Så om brynene dine er litt i villede- kan jeg varmt anbefale en tur til en brynstylist, få litt orden på dem og vedlikehold selv (eller forsett å gå til brynfixing om du har råd til det)

SAMSUNG CSC
Vet at jeg har brukt det her bildet før- men jeg liker det så godt, haha

Hvordan steller dere brynene deres? 
Har dere testet Brow Rehab eller andre steder som er bra? 

Nå må jeg komme meg til fysio- så snakkes vi litt senere, da blir det skikkelig girl talk ♥

Les gjerne også:
Helsen før Fashion
Det har skjedd et mirakel
Let’s Go Backstage
So Fabulous
Eeezy

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #BrowRehab #Bryn 

    1. Love love love!!!! Det ser fantastisk ut!! Du er ikke alene om å digge litt naturlige PG bustete bryn, men dette er faktisk litt utfordrende når man har tatovert de altså.. haha! God helg!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg