Dette blir for dumt!


Bah, nå blir jeg faktisk litt irritert! 
Er det èn ting jeg ikke savner med frisøryrket så er det all drittslengingen- for det er det jeg sitter å føler at dette her blir!
Snakke noen andre ned for å føle seg bedre med seg selv, det blir bare rett og slett for dumt!

Folkens, det fins så mange konsepter for forksjellige ting her i verden og frisøryrket er intet unntak, nå takket være nytenkende mennesker!
Jeg snakker om frisørsalongenes drittslenging rettet mot gjengen i Cutters.

For å nevne et par utsagn jeg har hørt og lest:

– De kan jo umulig gjøre en god jobb på 15 minutter?
– Er det skikkelige frisører som jobber der da?
– Kan ikke helt forstå hvordan en skal komme inn i en salong, og klippe seg uten vask. Noen av kundene som kommer inn har masse voks i håret, noen kommer også inn med hår som ikke har blitt vasket på en stund!
– Hva med arbeidsstilling? Man blir jo helt ødelagt av å klippe så fort og så mange vel? 

Surmulere uttaler seg i blant annet disse artiklene:
– Forskjell på en Lada og en BMW
– Bransjetopp sammenligner frisørkonsept med McDonalds

SAMSUNG CSC

For det første Cutters er et sted man stikker innom for å klippe håret. KLIPPE håret, ikke for å bli dullet med, få hodebunnsmassasje, føne i fall eller få de nyeste fargetrendene. Vil man ha den luksusen, så går man i en tradisjonell frisørsalong og får det man betaler for. 
Det gjør du hos cutters også- du får en god klipp, på 15 minutter, eller mer- for de har uttalt (og jeg har opplevd selv) at om det kommer en i stolen med ønske om en frisyre som tar lengre tid å klippe enn 15 minutter, så bruker de såklart den tiden det tar! 
Det er ikke som om at det står en timer på bordet og når de 15 minuttene er over så er det opp og ut, ferdig klippet eller ei! 
Asså, hallo! Hva er det folk tror liksom?! 

Jeg kan skjønne at man kan irritere seg over konkurrenter, men her er det ikke snakk om bare det- her er det snakk om å drittslenge for en lav sko og snakke ned til de grader og det er IKKE greit! 

For det andre- Cutters skaper en arbeidsplass som er tilrettelagt for de som ikke kan jobbe i en tradisjonell frisørsalong pga allergier for eksempel! 
Jeg kjenner flere frisører som har måtte slutte å jobbe på grunn av allergi og astma mot de kjemiske behandlingene man foretar i en salong.
Hos Cutters kan de som har denne skjebnen forsette å jobbe med det de elsker! Hvor fantastisk er ikke det!?!
Og for ikke å glemme at de også bidrar med veldedig arbeid med donasjoner til Kreftforeningen og  gratis klipp på blant annet Kirkens Bymisjon 1 gang i måneden.
Hvordan det blir for frisøren å klippe så kjapt og så mange iløpet av en dag, vel det kan ikke jeg uttale meg om, men de uttaler selv at de har god oppfølging og teknikker for å sikre frisørenes helse og de følger alt av lover og reglementer, så da tror jeg nok de har en god gjennomføring på akkurat dette.

SAMSUNG CSC

Kan vi ikke heller hylle dem for at de skaper et tilbud både til de kundene som ønsker det enkelt og greit, som ikke trenger eller ønsker den hårvasken eller den kuren, som trenger at det går kjapt unna og koster akkurat passe. Og for at de skaper arbeidsplasser til de som ikke kan jobbe i tradisjonelle salonger!

De gangene jeg har skullet bare klippe håret mitt, har jeg med glede benyttet meg av Cutters og jeg har vært fornøyd HVER gang, mer enn 15 minutter brukte de også, uten at jeg følte at jeg “stjal” tiden til frisøren eller neste kunde i køen. 
Når jeg skal ha farge og klipp og litt mer stæsj- ja, da stikker jeg innom en annen frisørsalong og betaler det det koster der!

Lik Cutters på Facebook her

Thumbs up for nytenkning og innovasjon! 
Buuuu til drittslenging og uthenging!

Sånn- tankespinn done! 
-Over og ut-

Siste innlegg