Girlfriend

SAMSUNG CSC

Hey heeey! 
Vet ikke hvorfor, men jeg har bare max fredagsfølelse i dag, kanskje fordi jeg har fri fra jobb i dag og at solen i tillegg skinner om kapp med highlighteren min?! 
Hehe, anywho- dere husker forrige uke, da jeg var helt over meg av begeistring fordi jeg hadde funnet meg et par superfine jeans
Well- it happened again!!! Denne gang en supernice Girlfriend jeans! 

Altsåååå- jeg er ikke noe særlig på å vise frem rompa mi, fordi den er tilnærmet ikke eksisterende, men HALLO! I denne buksen fikk jeg jo skikkelig bootey! 

SAMSUNG CSC

Buksen er fra merket KARVE og den får du selvsagt hos Carlings! 
Jada, jeg vet at jeg nesten bare poster klær fra StyleConnection og Carlings, men det er bare så enkelt at disse butikkene lager klærne jeg digger!
Tidløse, trendløse og kule plagg! 

SAMSUNG CSC

Det jeg liker best med denne jeansen er at den sitter godt, fremhever det jeg liker og samtidig er løs og digg uten å bli hengslete eller stygg foran.
For det er ingen hemmelighet at slike bukser ofte kan se meget uflatterende ut i front.

SAMSUNG CSC

Etter at jeg ryddet ut klær som ikke lengre passer av skapet mitt og fant ut at jeg MED den nye jeansen jeg kjøpte forrige uke, eide hele 4 jeans, så tenkte jeg at det var ok å få inn en 5. jeans. Nå har jeg en perfekt samling, med både løse, stramme, lyse og mørke jeans – mangler bare et par svarte til å bruke på jobb nå, så er garderoben komplett! 

SAMSUNG CSC

LOVE LOVE LOVE

SAMSUNG CSC

Denne gang fikk jeg god hjelp av flinke Silje på Carlings på Vestkanten og jeg MÅ bare gi en liten shoutout til denne jenta! Så ta og sjekk ut den freshe instagram kontoen hennes HER for fin fin inspo til stil og klær! Se også hvordan hun stylet denne buksen med et par lekre pumps! 

SAMSUNG CSC

Hva syns dere? =D 

Nå skal jeg få gjort unna litt husarbeid her og så komme meg ut og nyte finværet! ♥
Ha en nyyyydelig dag alle sammen!

//Charlie

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Outfit #KARVE #Jeans #Carlings #CarlingsVestkanten

1 kommentar

Siste innlegg