Am I still alive?!

SAMSUNG CSC

Shit, denne dagen asså!
Haha, huff- det er litt sånn at jeg lurer på om jeg lever enda!
Dagen startet nemlig med at jeg skulle være flink og trene litt før jeg skulle til fysio og løse opp min låste rygg og setemusklatur, så jeg karret meg avsted på trening kl 10. Jeg sliter så vannvittig med startvansker på den her treningen om dagen, så i dag tenkte jeg at en deilig time med pilates ville være en god idè. Det var det jo forsåvidt også, in the long run, men steike meg for en heftig time det ble! 
Det var rett og slett en hel time hvor magemusklene skulle brenne og riste og min relativt utrente kropp fikk jo sjokk av å plutselig skulle aktivere ALT av muskler på en gang.
“Lur” som jeg var, stilte jeg meg jo også langt fremme så jeg skulle få god plassering til speilene, slik at jeg kunne passe på at jeg gjorde øvelsen riktig. Men langt fremme betyr også nærmest instruktøren, som ikke var flau med å pushe meg, yngste deltager på dagens time…
Hun serverte meg tung vektskive og bare “Du klarer denne vekten til øvelsene du” 
Men altså- looks can be deceiving, ja, jeg er jo ung og ser jo relativt trent ut, men med fibromyalgi kropp og kink i ryggen, var liksom ikke dette helt det jeg hadde planlagt for denne liksom “deilige” pilates timen!
Meen konkurranse menneske som jeg er, kunne jeg jo ikke la vær å ta i når instruktøren pushet meg, så jeg kjørte på alt jeg hadde og da timen var ferdig følte jeg at jeg ikke lenger hadde beina på jorden- skjelver faktisk litt enda i musklaturen, haha.

Da jeg var kommet meg hjem, fått i meg litt næring og byttet om til en halvtime hos fysioen, tenkte jeg at i dag ble det ikke så hardt der, fordi nå var jeg jo myket opp i kroppen etter å ha trent først! 
Men nei… Her var det godt og stramt likevel og jeg fikk mildt sagt mørbank av fysioterapauten. “Jeg er ikke særlig snill med deg nå..” Sa han der han hadde albuen plantet i rompeskinken min, samtidig som han dyttet fra med beina i veggen for å komme dypere inn i min pinnestramme setemuskel. Jadda! 

Så nå sitter jeg her, i sofaen og føler som om jeg svever i rommet. Det er vondtgodt og gjør godt, men akkurat nå føler jeg at jeg har vært gjennom en kjøttdeigkvern.
Gleder meg med skrekkblandet fryd til å være full i gangsperr og øm i “rauen” i morra! 

SAMSUNG CSC

Nå tenkte jeg å redigere ferdig litt makeup og outfit bilder til dere, så blir det en ny litt mer positiv post om litt, hehe!

Håper dere har en helt fantastisk strålende dag ♥

 

Siste innlegg