Frizz Dismiss

//Sponset produkter

SAMSUNG CSC

Heeey my darlings!
Beklager fraværet mitt den siste uken, jeg har bare jobbet så mye og rett og slett ikke funnet tid til å sitte meg ned å komponere innlegg!
Jeg har hatt flere foto sessions, tatt bilder av produkter og gjort klart slik at jeg kan lage innlegg, men så har ikke tiden strukket til for å redigere bilder og skrive tilhørende tekst, men i dag har jeg endelig fått tatt meg tiden igjen. 
I dag tenkte jeg nemlig å komme med en aldri så liten produkt review etter gammalt. Det er brått lenge siden sist jeg har fått gjort en skikkelig omtale så da passet det godt med en nå ikke sant?! 

For en måned siden, var jeg så heldig å få bli med Redken på Oslo Runway og under oppholdet fikk jeg også noen produkter i gave og har nå fått testet ut shampo og balsam fra Redken serien Frizz Dismiss.

SAMSUNG CSC

Om produktene:

Redken Frizz Dismiss gir fuktighet og mykhet til alle hårtyper, og har den første frizz Protection Factor (FPF) med 4 grader av frizz beskyttelse.
Frizz Dismiss er basert på Redkens eksklusive Humidity-Resist Complex som pleier, beskytter håret mot luftfuktighet, beskytter mot varmeverktøy og hjelper med å forebygge frizz.
Frizz Protection Factor (FPF) er den første profesjonelle skalaen som lar deg velge nivå av beskyttelse mot frizz ut i fra hårtype og nivå av luftfuktighet.

Nøkkelingredienser 

  • Humidity Resist Complex
  • Brazilian Pracaxi-olje
  • Aquatoril

SAMSUNG CSC

Hvordan virker ingrediensene i produktet:

Hoved ingrediensen i denne serien er Pracaxi Olje og Aquatoril, Pracaxi oljen stammer fra Pentaclethra Macroloba treet i Brazil (prøv å si det ordet fort da, haha- gåkkee) og er spesielt godt for håret da det både fukter, styrker og kontrollerer frizz. Aquatoril er den delen som kapsler inn Pracaxi oljen til håret slik at det blir fuktet og styrket innenfra. På den måten vil ikke håret trekke til seg fuktighet utenfra og dermed motvirker man brus og frizz i håret. 
Pracaxi olje er også spekket med essensielle fettsyrer noe som igjen hjelper å gjennopprette hudens egen fuktbalanse, dette er spesielt viktig for å opprettholde en sunn og frisk hodebunn. Jeg som har kjempetørr hodebunn merker dette spesielt godt og har endelig begynt å bli fin i hodebunnen etter en lang vinter med knusk tørr hodebunn. 

Min erfaring med produktene:

At produktene er gode anti frizz produkter er jeg helt enig med! For i tillegg til å temme frizz lar det også krøllene mine leve, noe som ofte må vike om jeg bruker produkter med mye fuktighet. 
En annen super bonus som jeg faktisk aldri har opplevd før med an shampo og balsam, er hvor utrolig lenge jeg kan gå mellom hver hårvask!
Foruten hvis jeg har hatt en hard treningsøkt hvor jeg har blitt veldig svett i håret, så har jeg holdt hårvasken til èn gang i uken, det er helt utrolig! 
Det er jo ikke spesielt bra for verken hår eller hodebunn å vaske håret for ofte, men enkelte shampoer holder rett og slett ikke talgproduktsjonen i sjakk lenge nok til at man kan gå for lenge mellom hver hårvask. Bruk av stylingprodukter osv påvirker jo også hvor ofte håret må vaskes, men selv når jeg har brukt både hårspray, krøll krem og de andre produktene jeg bruker når jeg for eksempel styler krøllene mine, så har ikke håret blitt tungt eller fett og kan nå gå 4 til 5 dager fra en hårvask til en annen. 
Da jeg var på Oslo Runway fikk jeg også håret stylet begge dagene jeg var der, da pøste de på med VELDIG mye styling og vanligvis med mye produkt i mitt tjukke hår, må jeg til med både to og tre shamponeringer. Denne renset ut all styling på første shamponering, helt fantastisk! 

Konklusjon:

Når jeg gjør omtaler av produkter går jeg inn med lupe og leser meg opp på ingredienser og googler og koser meg og det eneste jeg finner som trekker ned bittelitt på disse produktene er bruken av Paraffinum Liquidum/Mineral Olje. Da mineraloljen kan være fordelaktig i forhold til å stenge ute for luftfuktighet og frizz i hårstrået, kan det virke negativt i forhold til at den kan bli for tung for huden, da den ikke er gjennomtrengbar og dermed kan virke som et lokk på huden. Nar mineralolje kommer på huden, kjennes det silkemykt og fuktig ut der og da, men huden under tettes og får ikke produsert egen fuktighet og det kan resultere i uønsket olje eller tørrhet i huden. MEN det er viktig å presisere at denne oljen kun finnes i balsamen og kuren og blir jo skylt ut av håret. I tillegg skal jo ikke disse i hodebunnen, kun i håret og det er i håret oljen er fordelaktig, derav bare et bittelite trekk for den.

ALT I ALT – er jeg utrolig fornøyd med disse produktene, håret mitt SER, føles og lukter helt fantastisk om dagen og som dere kan se på bildene under, er det både glansfullt og fint, selv med masse hårstyling.
Super bonus som nevnt er det at jeg kan la det gå såpass lenge mellom hver hårvask, det gjør dette produktet utrolig drøyt og igjen miljøvennlig i tillegg til at mine wash out farger varer lengre i håret, hehe.

SAMSUNG CSC

Slik håret mitt så ut i forrige uke med ny rosa og fersken farge og med krøllfremhevende styling og spray.

Her er håret stylet to the max av Redken frisører på Oslo Runway -men det er likevel glossy og fint og null frizz – LOVE! ♥

Og dere- mens jeg har sittet å skrevet om disse deilige shampoene fikk jeg mail fra Redken Nordic og jeg kan endelig dele #Glamqueen looken jeg representerer for dem i en ny kampanje! Sjekk ut mer her.

Jeg syns bildet der ble utrolig kult og gleder meg villt til å se resten av bildene som ble tatt på denne shooten! 

Nå skal jeg hive i meg noe middag, før jeg er tilbake senere i dag! 
Sees snart ♥

//Charlie

 

Siste innlegg