Frekt som faen, spør du meg!

SAMSUNG CSC

Hello again, 

Nå må jeg bare blåse ut sånn bittelitt, for etter å ha vært hos muskelterapauten kjente jeg at det kokte over litt!

Okei, hvordan skal jeg begynne.. Vel, jeg går jo ukentlig i muskelterapi og fysio og da blir det jo til at man kjenner behandleren sin ganske godt og jeg har hatt samme behandler nå i vel 11-12 år. Men jeg aner ikke hvor gammel hun er, for jeg syns ikke hun ser ut til å ha eldes èn dag på disse årene, hun ser  utrolig flott ut! 
Da jeg lå på benken og fikk nåler og massasje begynte vi å snakke om dette med botox og fillers og skjønnhetshysteriet som ruver. 
Lenge nå har jeg fokusert på dette med skjønnhetspress og at dagens unge blir proppet full av påvirkninger i forhold til å måtte fylle på her og stramme opp der og at det synet på hvordan man skal se ut i dag er helt på bærtur! 

Men så, mens vi pratet om dette og jeg kom med mitt syn på at jeg syns vi skal eldes som vi er, smilerynker er fint og alle disse tingene dere vet jeg står for og fremmer og hun kommenterte lettet at “okei, det var godt å høre.”
For nå skal dere få høre, dette syns jeg er helt vanvtittig. 
Hun forteller meg at hun selv er opptatt av å ta vare på kropp, hud og hår og bruker mye tid på god hudpleie og føler seg egentlig ganske flott. Noe som jeg stemmer veldig i for!
Hun forsetter å fortelle at hun en gang i ny og ne tar ansiktsbehandling hos hudpleier, for det er jo godt å pampre seg litt også, selv om man har gode rutiner for huden er det jo fint å bare få en peeling og litt ansiktsmassasje gjort av noen andre enn seg selv.
Og det er der, mens hun ligger der og får behandling på huden og tenker at hun skal bare ligge der i velvære at hudpleieren begynner å si

“Du har ikke tenkt på å ta litt botox da? Du har jo så flott hud og holder deg utrolig godt, men tenk hvor mye finere du blir uten disse linjene”

Jeg trodde jeg skulle dette av benken der jeg lå da hun sa dette! 
Nei vettufaenmeg hva! Er dette innafor liksom?
Èn ting er jo å skulle fortelle kundene sine om tilbudene man har i en salong, men når det er snakk om kosmetiske endringer, det mener jeg virkelig er noe kunden selv skal ta opp at den ønsker før man anbefaler dette! 
Muskelterapauten min ble jo blodig fornærmet og likeså usikker på om hun faktisk trengte å ta fillers og om hun virkelig ikke så god nok ut! 
Hva skjedde meg velvære opplevelsen? Når kunden istede går ut av salongen usikker på eget utseende fordi hupleieren påpeker at hun eldes og måten det blir lagt frem på er jo at det ikke er greit. Ikke er greit å eldes.
Det som er IKKE er greit er å påpeke at noen under noen omstendigheter TRENGER å endre på utseende sitt!!!! 

Det dette viser er jo at presset ikke bare er over de unge og lovende, det rammer også de voksne kvinnene.
For de får slengt i fleisen at de ser for gammel ut!
Ikke skal de unge få lov å eldes, nei de må forebygge og stikke huden full i fillers og de som allerede har latt seg “forfalle”, jo de kan bli dradd litt i og fylt opp de også- så vi alle kan gå rundt med stramme oppblåste masker i fleisen.

ÆÆrrhh! NÅ må dette SLUTTE!

Altså, hvor går egentlig grensen hen? 
Det er ikke greit å fortelle et annet menneske at joda du ser bra ut, men du kan se bedre ut med litt kosmetiske inngrep. 
Man sier ikke til en som er litt overvektig at vedkommende budre ta en slankeoperasjon eller fettsuging, så hvorfor i all verden skal det være greit å si til en dame i sin beste alder, tipper hun er mellom 40 og 50 år- som ser FANTASTISK ut, at hun trenger botox og fillers! 

Jeg blir så sint… 
Kan ikke folk bare få lov å være som de er, eldes som de skal og se ut som de gjør?! 

 

    1. Nei det er ikke lov å bli gammel, spesielt ikke for jenter. man skal se ut som 22år hele livet, til man dør, fortsatt “like ung” naturligvis…helt enig med deg Charlie…slik naturen har skapt oss er det beste, peneste, vakreste og mest sexye uansett alder. Alt man oppnår er å gjøre seg avhengig av sprøyter og drit for å vedlikeholde “looken” for alle vet hva som skjer når fillers går ut etter en stund, da ser lepper eller hva det nå måtte være ut som en ballong som har gått tom for luft…ikke fett..ikke sexy…ikke tiltrekkende…hilsen en GUTT…som tror at de fleste andre gutter er helt enig og ikke forstår hvor dette forvridde “idealet” har kommet fra..helt ærlig tror jeg det en en av de få tingene jentene kanskje har skylden for selv når det kommer til kroppspress og lignende :/

    2. Helt enig med Christian over her.. Og det skulle vært meg som fikk en sånn beskjed fra en hudpleier…hun og sjefen hennes, hadde virkelig da fått høre hva jeg syns om sånt og henne selv som er frekk nok til å si sånt!! Fy Skam!! Vi er et produkt av naturen, la oss for all del fortsette med det!! Som Ole Ivars synger med en tanke ironi: “En får værra som en er, når en itte vart som en sku'”… 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg