#PressPause

SAMSUNG CSC

“Hvorfor er du så stille?
“Du er jo så utadvent og prater jo alltid, har det skjedd noe, er du lei deg?”

Dette er noe jeg gjerne får høre når jeg samles i vennegjengen, eller med søstrene mine og familien.

Nei, jeg er verken lei meg ei heller har det hendt noe og det er derfor jeg er stille.
Jeg tar innover meg inntrykk, observerer, lytter eller soner ut. Nyter samværet og nyter å være stille. 
For ja, jeg er utadvendt og prater mye. Jeg prater omtrent hele dagen lang- når jeg er på jobb.
Der møter jeg nye mennesker omtrent hvert 5.minutt, gjerne hyppigere. Praten går i ett og jeg koser meg, er sosial, lærer og lærer bort. Engasjerer meg, deltar, yter og er på, hele dagen! 
Arbeidsdagen min er et eneste stort sosialt treff, så når jeg logger meg ut fra jobb og drar hjem, hender det at jeg har gitt det jeg har å gi for den dagen, så om jeg da har noe jeg skal etterpå, være med venner, i familie besøk eller lignende, så er det så deilig å bare være stille. Være den som kan ta innover meg inntrykk, høre på andre og ikke være den som har noe å si hele tiden. 

I dag da jeg kom hjem fra jobb kjente jeg at behovet for å koble ut kom over meg, så jeg laget meg en rask middag og gikk opp på rommet, la meg på sengen og suste igjennom de siste episodene av Greys Anatomy som jeg ikke hadde sett. Jeg trengte rett og slett å sette hjernen litt på pause. 
For jeg blir av og til ganske sliten av å høre min egen stemme gjennom en hel dag, haha! 

Dette tror jeg de fleste som jobber i service bransjen kjenner seg igjen i, det å få lov å bare trekke seg unna, være stille, ikke by på noe, bare koble av og #PressPause et lite øyeblikk. 
Det er viktig, og det er bra! Vi trenger å restituere, på samme måte som musklene må slappe av etter en hard treningsøkt, trenger også hjernen å bare få slå seg av og reboote før en ny dag kommer. 

Det har vært ganske hektisk denne måneden, mye jobbing, mye tankespinn, mye som skjer. Det er spennende, det er gøy, det er bra og jeg digger det!
Men i dag, tar jeg en pause og soner ut. 

___________________________

Er du flink å sette hjernen på pause? Hva gjør du for å koble ut?

Siste innlegg