Takk

Jeg er målløs..

Tusen takk for responsen på forrige innlegg!
Da jeg satt meg ned for å skrive det innlegget, tenkte jeg etter å ha lest gjennom det de første par gangene, at dette innlegget var alt for langt til at noen gidder å lese det.
Veldig kjekt å se at jeg tok feil.

Mange kommentarer har rent inn, både her og på facebook, innlegget har blitt delt av mange og jeg sitter igjen og føler meg ekstremt takknemlig!
Tenk så heldig jeg er som har så mange som støtter meg og som heier på meg!

Som jeg har skrevet flere ganger nå, jeg er heldig; heldig fordi jeg har et enormt støtteapparat i familie og venner og heldig fordi jeg har denne plattformen og dermed har mulighet til å nå ut til mange.
Det er det ikke alle som er like heldig å ha, og noen av kommentarene jeg har fått inn, er fra dere andre 143 000 i statistikken. Mange av dere har ikke opplevd det samme resultatet som det jeg har og det er utrolig tøff lesing. Men jeg er veldig glad for at dere deler, for kanskje det kan bidra til at noe skjer? Hvis flere snakker ut, hever stemmen sin og forteller hvordan de vil ha det! 
Jeg har akkurat fått svart på alle kommentarer som har kommet, tusen takk for deres meninger, tanker og personlige historier ♡

Jeg heier på dere alle sammen!
Takk for at dere også heier på meg, sammen er vi sterke ♡

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg