Trenger ikke være så vanskelig!

SAMSUNG CSC

Heey! 
God onsdag alle sammen, har dere hatt en fin uke sålangt?! 
Jeg har en kjempefin liten nyhet til dere i dag- nytt produkt + video, HURRA!!! 

Forrige uke kom der inn enda en nyhet i sminken vår på jobb og jeg tenker først- det var søren meg på tide og litt sånn velkommen etter, høhø! 
MEN sett vekk i fra at det er litt sånn etter alle andre begynte med det, så har The Body Shop ENDELIG kommet med sitt helt eget Contour Palette og jeg ELSKER det!
Husker dere at jeg viste dere det nye øyeskygge systemet til The Body Shop? Dette palettet er nemlig i samme system, så du kan klikke ut og bytte om og sette sammen slik du vil ha det.
Jeg tenkte jeg skulle ta en tom 8’er palette og sette sammen til den ultimate palette med farger for både øyne, bryn, kinn og highlight.
For ikke bare kan du bruke kontur kittet til å konturere med, men du kan bruke hver av fargene til øyneskygge eller brynsskygge om du vil. 
Det er sånn jeg liker det vettu- så i dag har jeg mekket ihop en fin fin video, hvor jeg viser hvordan jeg bruker denne herligheten! 

De fleste tenker nemlig at konturering er så himla vanskelig, men jeg tenkte å vise dere hvor enkelt det kan gjøres- for man trenger ikke å “go all Kardashian” bare fordi det heter Contour Palette 😉 

*Snurr Film*

Kostene jeg brukte i videoen er Eyeshadow Blending BrushPointed Highlighter Brush og Angeld Blush Brush.

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?! 

Nå skal jeg løpe ut på litt ærend, og så er jeg tilbake litt senere i kveld! Nyt dagen fininger- nå skinner jo faktisk solen også ♥

 

2 kommentarer

Siste innlegg