Pappa <3

Kjære pappa,

Du har tatt oss med rundt om i verden, lært oss å gå, lært oss å stå på ski, lært oss å være selvstendig og tatt oss med på opplevelser ikke mange andre får iløpet av livet. Du stiller opp med råd, en hjelpende hånd og med din kunnskap når vi trenger deg og når vi tror vi ikke trenger deg. 

Som barn sier de aller fleste “Min pappa er bedre enn din pappa, min pappa er sterkere enn din pappa og min pappa kan bære hele verden!”
Men jeg vil egentlig påstå at da jeg sa disse tingene som barn, så hadde jeg litt rett, hehe, for selv om du faktisk ikke kan bære hele verden, har du virkelig bært din del, med barn og bonusbarn og barnebarn! Så til ære for deg, en liten trip down memory lane:


Vintrene på kvamskogen ♥
Selv om vi ikke var så veeeldig glad i å stå på langrenn, fikk vi lære oss dette først, før vi gikk videre til slalåm og deretter snowboard. 

Med skikongen som far, og campingvogn, hytte og så igjen campingvogn på kvamskogen var det opp å stå hver vinter, fra vi lå i pulk til vi kunne kjøre bil opp dit selv.

Enten det var kos i sofaen etter en lang julaften, slitne ben etter tråkking i dyreparken eller litt trøst når man hadde spist litt for mye is og kake på 17.mai, har litt trøst og armkroken din vært ledig.

Du har fulgt oss 4 jenter igjennom tenårene og heldigvis lært oss noen gode handymantriks på veien! 

Godt du har hatt et bra lager av arbeidsdresser liggende, hehe

Ferieturer har det heller ikke vært manko på- vi har fått sett store deler av verden, og bodd i både Malaysia og Usa. I sommerferiene reiste vi gjennom store deler av Europa. Du har fått oss med via fly, men mest via bil, og de lange fine bilferiene har lagt fra seg mange gode minner! 

En ekstra minnerik ferie var denne til Thailand, virkelig en opplevelse for livet! 

Tenk så heldig vi er som har en pappa som deg ♥ 

SAMSUNG CSC

Det har blitt noen flere lys på kakene etterhvert, pappa, og flere skal det bli!

Helt til slutt har vi deg i ditt ess, i snøen, på fjellet i godvær- samme som du er akkurat nå.
Gratulerer så mye med dagen, fine pappaen min! ♥

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg