Summer Vibes

SAMSUNG CSC

God morgen,

Nå sitter jeg og nyter litt frokost og kaffe, før jeg skal komme meg avgårde på trening. I dag skal jeg trene med PT, gruer og gleder meg, høhø! 
Det var forresten ikke meningen å bare forsvinne fra bloggingen i nesten 2 uker, uten noe varsel, men tida flyr, fortere enn jeg rekker å henge med, jeg jobber masse og da får jeg ikke så mye tid å stå foran kamera og deretter sitte foran dataen og fikse bilder og skrive tekst..
Det handler jo selvsagt også om at jeg er en smule ustrukturert og det er en av mine svakeste egenskaper, som jeg heldigvis er klar over, og jobber med saken 🙂 
I tillegg vil jeg liksom ikke produsere halvgjorte blogginnlegg, da vil jeg heller vente til jeg har tid til å gjøre ting skikkelig. Så heller kvalitet over kvantitet. Håper dere syns det er greit! 

Men såå over til dagens tema, nemlig “Summer Vibes”

SAMSUNG CSC

Er dere egentlig klar over at på mandag er det 1.mai?! Det er så drøyt, en måned unna sommeren liksom. Ikke at jeg føler våren har kommet skikkelig, for det lavet jo ned med snø her om dagen. MEN det har vært noen solskinnsdager, og en av disse solskinnsdagene, fikk jeg stilt meg opp foran kamera og knipset litt bilder. Eller rettere sagt, løpt frem og tilbake foran kamera for å trykke på selvutløseren til ett og ett bilde! 
Kamera mitt er ganske så ut datert og gammelt, så den funksjonen ved at jeg kan styre kamera med mobilen funker ikke lengre, så jeg må faktisk sette kamera i selvutløser, løpe bort og posere ta ett bilde, løpe tilbake og se om det ble greit og deretter gjøre på nytt, helt til jeg treffer. Bah… Jeg ønsker meg nytt kamera og en fotograf som kan hjelpe meg! Hehe

SAMSUNG CSC

Sko – Disney Vans

SAMSUNG CSC

Kjole – Carlings Stay Alexy 

SAMSUNG CSC

Solbriller – Monki

SAMSUNG CSC

Fanny Pack – Skinny Dip London

SAMSUNG CSC

Jeg gleder meg hvertfall veldig over at det nå er lysere tider, forhåpentligvis snart varmere dager, så jeg kan bruke alle de fine sommer klærne mine!

Håper dere har en helt nydelig torsdag alle sammen! ♥
Vi prates snart! 

Siste innlegg