Perfekt start


Happy monday! 
I dag kan jeg vel snakke for de aller fleste når jeg sier HAPPY monday- fordi solen skinner over det ganske land og det har vært helt fantastiske temperaturer ute og det virket hvertfall som om nesten hele Bergen hadde samlet seg ute i dag, da jeg var en tur inni byn tidligere.
Det føles så digg, ENDELIG kom våren, på selveste første mai, det er hva jeg kaller en perfekt start!

I dag har jeg hatt en aktiv dag både ute og inne, dagen startet hos min nye PT- for min andre økt, deretter hev jeg meg bare hjemom for å spise litt før jeg føk ut av dørene igjen og besteg Fløyen. I dette været kunne rett og slett ikke dagen bli tilbragt inne, så det ble en god tur og litt nyting av solskinn på toppen med kanskje byens beste kaffe!  Den er så god at det er verdt å gå opp bare for å nyte en kopp!

Da jeg kom hjem igjen fikk jeg laget noe superdigg mat og kost meg ute i solen, før jeg nå kom meg inn for å hilse på dere og redigere litt makeup og hår bilder som kommer ut i uka! 

Håper dere har hatt en herlig dag ♥ 
– Charlie

 

    1. Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat – som om jeg ikke følger opp dette – men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat – en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat – ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg