Favorites in the sun

Hola Babes!
Nyter dere solen? Det gjør endelig jeg ihvertfall- etter å ha lagt under dynen siden tirsdag kveld med feber og drit!
Men i dag er endelig formen stigende igjen, så da har jeg fått slukt litt etterlengtede D vitaminer ute i solen et par timer.

Tenkte i solens anledning at jeg skulle vise dere et par solfavoritter!

#1 Solfaktor! 🌞
Huden må beskyttes så her kjører vi på med skikkelig beskyttelse! Jeg bruker Skin Defence solbeskyttelse fra The Body Shop over dagkremen, den har faktor 50, så da blir det kanskje ikke solbrent nese i dag. Oppå der igjen har jeg favoritten Instaglow CC creme for litt fin glød i huden. Denne har også solfaktor så den brukes hver dag.

#2 Noe å gjøre på 🤗
Soling er det kjedeligste som fins i verden, jeg klarer ikke å ligge i ro og bare steike, så jeg må ha noe å gjøre på. Derav fotoseansen jeg hadde som resulterte i disse bildene, hehe. Så jeg har filt negler og lakket dem med en fresh ny lakk og blastet p3 Christine for full styrke og deltatt i med meninger i dagens låtpanel!

#3 Fresh Lips 💋
Altså- dere kjenner meg nå ikke sant?! Og dere vet at jeg er såpass forfengelig i min uforfengelighet at jeg ALLTID pynter på leppene! Til dette er de nye Vice Liquid Lipstick perfekt! Long lasting, fargesterk og suuuperfine farger. Gidder ikke mere makeup på i solen altså, men litt fine farger på leppene må til 💋

#4 Hjemmelaget Iskaffe 💛
Forfriskende digg drikke må til i varmen. Siden jeg er så heldig at pappa er like kaffeglad som meg, så har vi skikkelig kaffemaskin hvor jeg kan mekke dobbel espressoshot, riste sammen med litt knust is og toppe med mandelmelk som jeg kan nyte uti solen. Perf.

#5 Tyte i tlf! 😁
Når man ikke får vært sosial med noen face to face er det supert å bare plukke opp tlf og tyte litt- passet perfekt at mens jeg tok disse bildene ringte tlf min, så jeg later ikke som engang på bildet, haha!

Så det var 5 kjappe favoritter i solen fra meg! Har dere noen favoritter å tilføye? 😎

Nå skal jeg gjøre meg klar til jobb fininger- vi tytes snart 💋

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg