Moments vol. 2

SAMSUNG CSC

Ny uke, ny måned og ny spilleliste! 

Men først skal jeg prate bittelitt om mitt forrige innlegg og noen av kommentarene som har kommet inn.
Først og fremst må jeg bare si takk til alle kommentarer som har kommet, for jeg hadde sett for meg en skittstorm og masse krasse kommentarer, men det var rett og slett det rake motsatte, og det gjør meg veldig glad! Godt å se at flere i bransjen føler på det samme – sammen er vi sterke! 

Så vil jeg bare poengtere noe som flere kommenterte og det er det at jeg kaller frisøryrket en beskyttet tittel. Det gjør jeg ikke, for jeg vet at det fins mye useriøse og ikke utdannede praktiserende der ute. Men jeg vil set the record strait fordi som jeg skrev i innlegget, poengterer jeg at frisøryrket er en MER beskyttet tittel enn makeupartist, nettopp fordi man har en lengre utdannelse og et fagbrev når man er ferdig. Utdannelsen er også en del av den videregående utdannelsen og derfor anser jeg det som et MER beskyttet yrke. Helt beskyttet er det jo ikke. De ferreste yrker er vel det. 
Men poenget nådde uansett frem og det er det viktigste for meg. Så takk for støtten og takk for alle kommentarer 🙂 

_______________________________

NUH– over til dagens tema!
Jeg er en liten smule musikknerd og etter jeg flyttet fra et musikkrikt miljø i Halden hvor musikk var en stor del av det sosiale livet der, har jeg ikke fått like stort utløp for min musikk interesse som før. Så da må jeg ta det utover dere, haha!
For litt siden så jeg ferdig siste episode av Big Little Lies, og hvis du ikke har fått det med deg enda så er den serien bare HELT fantastisk! 
Men foruten en intenst spennende mini serie, så var det en annen ting jeg bet meg merke i fra første episode, nemlig den helt fantastiske sammensetningen av musikk! Det tok ikke lang tid før jeg gikk på Spotify, søkte opp spillelisten til serien og derfra lagde jeg min egen liste.
Spotify har begynt med en sånn fin greie at når du lager deg en spilleliste, så foreslår de sanger som ligner de sangene du allerede har i listen, så da jeg hadde lagt opp en haug av favorittene fra Big Litte Lies listen, kom det også opp mye andre bra forslag og brått har jeg fått meg et par nye favorittartister og band.

SAMSUNG CSC

Spillelisten har jeg kalt Moments vol.2 – da jeg fra før har en liste som heter Moments, fylt med mange av mine all time favoritter og musikk som får deg til å FØLE. 
Nettopp det skjer når jeg hører mange av disse sangene og derfor ble det en oppfølger liste til den første Moments listen. 

Så er jeg bare nødt å snakke om en av de aller største favorittene jeg kom over mens jeg satt og komponerte listen min. 
La meg introdusere ettmansbandet Shakey Graves fra Austin Texas! 
Her var det mye bra stemningsmusikk, i en herlig mix av blues, folk og rock & roll. Just the way me likes it! ♥
Kjekk er han også, hehe


bildekilde
Favoritt sangen er foreløbig The Perfect Parts, masse kult gitarspill, trommer, rusten stemme og bare jah.. Den låta har alt.
Sjekk gjerne ut mer fra Shakey Graves her! Kanskje han kan bli superstor her i Norge og så kommer han og spiller på en av våre mange fine festivaler?! DET hadde vært helt rått!

SAMSUNG CSC

Vel, nå har jeg nerdet meg nok her- håper det er litt til inspirasjon å få litt diverse fra meg og ikke bare siste innkjøp fra sminkeverdenen hele tiden.
Har du serie og musikktips er det også bare til å fyre løs i kommentarfeltet!

Snakkes i morra! 
Klem C

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat – RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg