Something Old

SAMSUNG CSC

Happy sunday superstars! 
Håper dere nyter siste timene av helgen og godværet, mens jeg sitter inne her litt og taster i vei på tastaturet! 
Jeg satt nemlig ute og har vært ute så mye som mulig i dag, siden jeg har jobbet på alle de andre finværsdagene, men jeg klarte ikke sitte stille og bare sole meg for dette innlegget drev å gnagde hjernen min så fælt at jeg måtte rett og slett bare gå inn og skrive litt nå, hehe.

Tidligere i uken kom jeg over et innlegg på min kjære venninne Emilies blogg hvor hun skriver om en kommentar hun fikk til et antrekksinnlegg hun hadde postet. Kommentaren gikk rett og slett ut på at vedkomne kalte henne EKKEL fordi hun gjenbruker plaggene sine. Altså WHAT?!
Jeg kjente at det kokte litt over, og jeg er glad Emilie svarte med innlegget hun skrev, fordi det eeeer så viktig at vi ikke blir en sånn generasjon som bare kan bruke tingene våre èn gang og så må vi ha nye. Jada, det er lukrativt for butikker at vi handler mer, men det er jo verken bra for lommebøkene våre eller for miljøet, og IHVERTFALL ikke for selvbilde til de unge og lovende. Skal det liksom ikke være greit å bruke favorittplaggene sine om igjen lengre? 
Hvor ble det av vintage kulturen? Var det bare en hype som forsvant?

VEL- jeg vil ikke være med på laget, overforbrukslaget that is, dere ser meg titt og ofte gjenbruke mine plagg, både fordi jeg elsker dem, har investert i dem og at dem sitter så perf at jeg må gå med dem igjen og igjen og igjen! 
Så da tenkte jeg i den ånd å poste neon av mine favoritt gjenbruksplagg!

THE BOMBER

SAMSUNG CSC

Denne jakken, altså- jeg kommer ikke over for et kupp den var og forsatt er! Jeg kjøpte den for ni år siden til 50 kr på Gina Tricot, sluttsalgsstativet, fordi ingen andre ville ha den.

SAMSUNG CSC

JEG ELSKER DEN! 

SAMSUNG CSC
THE MAXIDRESS

SAMSUNG CSC

Enda et kupp, igjen fra Gina Tricot for 6 år siden, 79,- kostet den og den brukes hvert år fra våren til sensommeren. Den begynner kanskje å bli litt sliten i fargen, men jeg har ikke funnet en eneste slik kjole som har kunnet erstatte denne, så det får vi løse med litt klesfarge i maskinen, når jeg gidder… høhø..

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

THE JACKET

SAMSUNG CSC

Her kommer kuppene på rekke og rad, men altså denne! Jeg fant den på sluttsalg stativ på en butikk som skulle legges ned, førpris 1300,- 
Hva betalte jeg? 100,- i 2006- så denne babyen er nå rukket og bli 11 år gammel, og den blir bare kulere og finere jo eldre og mer slitt den blir ♥

SAMSUNG CSC
THE DENIM JACKET
SAMSUNG CSC

Hmm, nå som jeg går igjennom alle disse plaggene oppdager jeg hvor mye gode kjøp jeg gjorde på Gina Tricot før, fordi her kommer jammen et plagg til derfra gitt! 

SAMSUNG CSC
Min elskede denim jakke, den har vært med meg i 7 år og kan brukes til hva som helst, kjole, jumpsuit, bukser – you name it!

SAMSUNG CSC

THE JEANS

SAMSUNG CSC

Ahh.. her kommer en liten godbit fra favoritt butikken min Carlings. Mine elskede røde Lee Scarlett Jeans som jeg kjøpte for 7 år siden. 
Disse har ikke dere sett så mye her inne, fordi jeg har hatt en sånn anti jeans periode, men etter litt om og men har jeg endelig snapped out of it og begynt å gå med jeans igjen. Disse har også måtte ligge på vent i skapet fordi de rett og slett ikke har vært passe på en stund, men jeg har hatt trua, spart på dem og jammen sitter dem ikke som støpt igjen nå! 

SAMSUNG CSC

Er så fornøyd med at disse nå er brukanes igjen, så det blir ikke siste gang dere se meg gå med dem for å si det sånn! 

SAMSUNG CSC

Vel, det var en koselig liten tur down memory lane med noen av mine høyst elskede klesplagg.
Moralen i det hele er at det er HELT okei å bruke klærne dine igjen og igjen og igjen, enten du er toppblogger, kjendis eller bare en vanlig jente på gaten. Den her “kan kun brukes èn gang” mentaliteten er helt hårreisende, så neste gang du skal ut av døren for hvilken som helst grunn, kle deg opp i dine favoritt plagg, gå med den samme kjolen på fest mange ganger, bruk jeansene dine til de detter fra hverandre! 

SAMSUNG CSC

Og, drit langt i dem som griner på nesen når de ser deg i samme outfit igjen, det er de som har et problem.

Nå stikker jeg ut i solen igjen ♥
-Charlie

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat – RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

2 kommentarer
    1. Anonym: Det er jo ikke drama, ei heller ikke en liten kommentar- det stikker jo ganske bra å få høre at man er ekkel fordi man bruker klærne sine!

      Vil også påstå at det er et positivt fokus å snakke opp gjenbruk og gi bekreftelse på at det er greit å bruke det man har i skapet og ikke bikke under for kjøpspress, syns du ikke? 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg