All Night

SAMSUNG CSC

Gooood mandag dere! Har dere hatt en bra helg? 
Jeg er back @work og sitter nå i lunsjen og taster i vei her, for det er jo en ny uke og da passer det fint fint med en ny produktanbefaling eller hur?!
 
De siste ukene har jeg testet ut de nye Vice Liquid Lipsticks fra Urban Decay og dere vet hvor glad jeg er i leppeprodukter og spesielt fargesterke leppeprodukter som attpåtil holder hele dagen og hele natta!  

SAMSUNG CSC
Seeee så fine de er! Ah- to die for!
Etter at jeg fikk nyss i at det skulle komme Liquid Lipsticks har jeg saumfart Kicks her i Bergen etter dem, og endelig da de var kommet fikk jeg snopt med meg noen farger og falt instantly in love.
Disse herlighetene fins i 30 nydelige farger, prisen ekke så hakkanes gale heller- 185,- og kan kjøpes i utvalgte butikker eller på nett på Kicks.no.

Her ser dere hvilke farger jeg har fått so far, noe til enhver annledning i både myk matt og metallisk. 

SAMSUNG CSC
*greit å nevne så alt er på det rene- jeg har kjøpt Tryst og Trap Queen selv, og var så heldig og få tilsendt de tre andre fargene, så litt kjøpt og litt spons!

Jeg gjorde en kjapp look her om dagn,hvor jeg først har lagt et lag med Tryst og deretter gått over med Big Bang på midten av leppen, oppe og nede.

SAMSUNG CSC

Fargene er skikkelig klare og fine, sitter utrolig godt på og føles ikke uttørkende. 
Et lite tips til når man bruker Liquid Lipsticks er at når de omsider begynner å forsvinne, er det likegreit å ta fargen helt bort og så påføre ny, for jeg syns ofte det kan kake seg om man bare legger på igjen og igjen. Så mitt beste tips er å kun touche up èn gang- når det da begynner å gå bort igjen, er det best å fjerne helt og legge ny. For å fjerne syns jeg det går lettest av med ren kokos olje, så å ha litt av det på en liten krukke i vesken er helt supert.
Kokosolje funker dessuten også supert til å fukte leppene i samme slengen, så der har du dobbelfunksjon 😉 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg er superfornøyd med disse og gleder meg til å få hendene mine på flere farger etterhvert.
Må bare vente på en ny tilbudskupong i posten fra Kicks klubb, hehehe! 

SAMSUNG CSC

Vel, nå er lunsjen min ferdig, så jeg skal løpe ned igjen og jobbe, før jeg i kveld må sette meg ned med regnskap og gjøre ferdig.. Jeg er ALLTID i siste liten med det hvert eneste år! Heldigvis får jeg litt hjelp i år av en som kan det, så jeg ikke sitter å drar meg i håret og klorer meg i fjeset, når jeg ikke skjønner noe! 

Hva skal dere gjøre denne uken mine fine?! 

Klem C

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat – RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg