Makeup Heaven

SAMSUNG CSC

Hola Chicitas! Har dere en fin start på helgen? 
Nå begynner jeg endelig å få tilbake energien og det er så ubeskrivelig deilig etter å ha dinglet i halvannen uke! 
I dag vil jeg dele noen bilder med dere, fra et event jeg var på for to uker siden. 
Ja- et event, her i Bergen! DET hører til sjeldenhetene det! 
Jeg syns virkelig det skjer ALT for lite her i byen, det fins bloggere i andre bydeler enn Oslo, men det er jo kun i Oslo ting skjer. 
Dette eventet var jo ikke eksplisitt for oss bloggere, men det var nå et par 3 stykk av oss som dukket opp der- I hovedsak var dette et arrangement for makeupelskere, fordi her i Bergen har ENDELIG INGLOT åpnet sine første dører og de inviterte til VIP kveld hvor vi fikk servert bobler, goodiebags, og vi se en nydelig sminke demo, samt at vi fikk handle på svært gode rabatter, happy faces all around!


FOTO: Sofie Mortensen

Jeg er SÅ glad for at INGLOT har åpnet her i Bergen, endelig får vi tilskudd i makeupen her i byn, med sterke pigmenter, gode ingredienser, cruelty free og finfine priser! 


FOTO: Sofie Mortensen

Jeg fikk svidd kortet mitt litt, da de hadde valgt perfekt dato for kvelden, bare noen dager etter at lønnen min var på konto, så da fikk jeg mulighet til å snope med meg hjem et knippe must haves! 
SAMSUNG CSC
Jeg ELSKER neglelakkene og disse Liquid Lipsticksene er supergode!
SAMSUNG CSC
Gots to have some glitter you know
SAMSUNG CSC

Nå har jeg ikke fått lekt noe særlig med produktene enda, men jeg gleder meg villt til å få testet ut litt og lekt med glitteret ikke minst! 


FOTO: Sofie Mortensen

Sofie og meg – Det er såå kjekt å ha en beauty blgoger til her i byen, hun er superflink og inspirerende – Sjekk gjerne ut bloggen hennes her ♥

Nå skal jeg slurpe i meg resten av kaffen min, så skal jeg gå løs på å organisere litt i makeupen min og ta en ny runde på hva som skal kastes/gis bort.
Det er alltid noen produkter som blir mindre brukt, eller aldri brukt og da er det mye bedre å gi dem et nytt hjem hvor de blir brukt enn at det ligger å tar opp plass her hos meg. I tillegg er det greit å bare gå over utløpsdato på andre produkter og sjekke at ingenting er dårlig, nå som brudesesongen er i gang er det uhyre viktig for meg å ha et rent og ryddig makeupkit! 

Dere får følge med på snapchat hvordan ryddingen går, og der er det også lov å hyle ut om dere får lyst på noe av det som havner i gies bort seksjonen 🙂 
Vi sees på snappen! 
Kiss kiss ♥

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat – RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

1 kommentar

Siste innlegg