Dette drømmer jeg om..

SAMSUNG CSC
Happy humpday! 
Vi er midt i uken, det er èn arbeidsdag igjen av uken før jeg tar helg og jeg kjenner at det trengs litt ny inspirasjon og fine bilder her på bloggen! 
Den siste tiden har jeg vært liiitterann i nedi en dump, og for å komme meg opp av dumpen, er jeg nødt til å snu tankemønsteret. Det er kun jeg som kan gjøre noe med om jeg er lykkelig eller ei, og akkurat nå føles det som om noen har snappet teppet ut fra under beina mine- så da må jeg rett og slett gå og stelle meg på et anna teppe! 
For at jeg ikke skal synke dypere ned i dumpen, er jeg nødt å bare gjøre det jeg tror og håper funker, og det er noe så “enkelt” som at jeg må fylle hodet mitt med ting som gjør meg glad og som motiverer meg til å se lyset på andre siden av tunellen.
Derfor tenkte jeg i dag å ta et lite dypdykk i hva det er som står høyest på drømmelisten min om dagen, hva jeg gleder meg til fremover og hvilket mål jeg jobber mot! 

This is what I dream of…

Sol og varme

SAMSUNG CSC

Altså dette Bergensværet… Føler omtrent på vinterdeperasjon her, vi er i slutten av juni og må bruke jakke og skjerf når vi går ut- og paraplyen, den kan vi heller ikke gå uten! Puh… Jeg drømmer meg vekk i fine bilder av sol og sommer alle andre steder og varmer meg på det, mens jeg venter og håper på at sommeren vil komme til Bergen også etterhvert, sånn at jeg kanskje kan få bruk for bikinien min i år…

Føtter i sand

SAMSUNG CSC
Såå.. Om sommeren omsider kan bestemme seg for å ta turen, drømmer jeg om å kunne sette føttene i litt sand og vasse i vannkanten…

Latter

SAMSUNG CSC

Kosekveld, med venninner, noe godt i glass og god stemning, det er helt uslåelig. 
Når bestevenninnen bor på andre siden av landet og de to andre bestisene har fullt opp med mann og barn og hus og hjem, (hardt å være den eneste single og barnløse i gjengen, haha) så blir det ikke ofte vi får samlet gjengen. Men i sommer, skal jeg fly over fjellet og hente hjem Karina
(bildet) for vår årlige roadtrip hjem fra østlandet hvor hun bor. Og når vi alle er i Bergen igjen, blir det samling av alle mine fine og da skal lattermusklene få jobbe ♥

God Mat

Matvraket kan jo ikke gå sommertiden i møte uten å drømme om deilige sommerretter og nye smaker- god mat skal oppleves både selvlaget og ute på restaurant.

Musikk opplevelser

Når det ikke er planlagt noe eksotisk reise denne sommeren, får man oppleve det man oppleve kan på hjemmefronten, derfor drømmer jeg meg vekk i sommerens musikkopplevelser her i Bergen og omeng! Å dra på en god konsert er så utrolig fantastisk og er noe jeg vil oppleve så mye som mulig!
Først på ønskelisten står Malakoff, aldri vært på den festivalen og har foreløbig ingen å dra med, hehe, så kan være det blir solotur slik jeg gjorde med Bergenfest i fjor– man treffer alltid noen- kjente eller ukjente og gøy blir det garantert. Favorittbandet Biffy Clyro skal tross alt spille ♥  
Faktisk så har jeg bursdag den helgen, hehe- så kanskje jeg får guilt trippet noen til å bli med for å feire meg, haha!
Etter det er det Highasakite som står på agendaen 17.8 på Bergenhus Festning, sist jeg så dem var Bergenfest i fjor og det var magisk, jeg gleder meg MAX

New York


Bildekilde

Bare et liiite hopp fra de andre tingene jeg drømmer om? hehe, vel New York blir det, bare vet ikke helt når enda. 
Til jul samlet vi familien på spleiselag og har startet med sparing til tur for mine to eldre søstre og meg selv, så iløpet av høsten håper vi å gå mellom skyskraperne og over Brooklyn Bridge ♥
(blant annet, hehe)

SAMSUNG CSC

Et lite bildedryss fra solo turen min til New York i september i fjor ♥

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å dele dette med to av de fineste menneskene jeg vet om i hele verden!

SAMSUNG CSC

My place

Sist, men ikke minst og helt på toppen av min drømmeliste, er det å skaffe meg min egen leilighet.
Mitt sted, ingen andre å ta hensyn til, privatliv, et krypin til å utfolde mine kreative ønsker innen interiør og ikke minst til å få følelsen av optimal selvstendighet!
I alt for mange år har jeg vært avhengig av at noen andre skal hjelpe meg for å bo og leve, enten det har vært en samboer og kjæreste, eller nå som jeg “snylter” på papsen. Jeg er utrolig heldig og takknemlig for at jeg har muligheten til å bo slik jeg gjør i dag, men herreminn, jeg blir jo 29 år om en knapp måned. Jeg har ikke lyst å bo hjemme til jeg blir en peppermø!! 
Nå som jeg er tilbake i fra sykdom og drit og tilbake i full jobb igjen for første gang på 6 år, med en inntekt det faktisk går an å leve av, er det sparemodus for ALT det er verdt. Drømmen er at innen ett år skal jeg sitte som eier av noe jeg kan bo i!

I den sammenheng drømmer jeg jo litt om hvordan det skal se ut i denne kåken jeg skal bo i, og da jeg kom over denne reportasjen her om dagen, om den mest fargerike fantastiske leiligheten, fikk jeg endelig et skikkelig bilde på hvordan jeg vil ha det. 
Så da avslutter jeg dette innlegget med masse deilig, deilige farger!


Bildekilde

Tenk å bo så fint!
Jeg gleder meg!

SAMSUNG CSC

Okei, nå kjente jeg meg veldig mye mer lykkelig, bare ved å ha sittet her og sett på fine minner fra i fjor og drømt meg vekk i fine bilder til inspirasjon av tiden som kommer.. 

Håper det er fint med dere mine fine, nå skal jeg rydde litt i klesvasken før jeg kryper til køys og så lover jeg litt sminke og hår bilder i morra ♥
– xo Charlie

 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat – RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

4 kommentarer

Siste innlegg