Dare to be different

SAMSUNG CSC
Hey superstars!!! 
Føler nesten at det er fredag i dag jeg, det er bynatt i Bergen sentrum og jeg skal jobbe til midnatt, før det er fridag i morra! Digg!

Veeel, i går da.. så fikk jeg så mye fargerik inspirasjon fra innlegget jeg la ut, atte jeg gikk hen og brakte litt farger inn i livet mitt igjen, rettere sagt håret! 

SAMSUNG CSC
Rett etter jobb løp jeg innom Vita og kjøpte meg meg noen tuber med farge og dro rett hjem og satt i gang! 
SAMSUNG CSC

Først vasket jeg håret med kun shampo og håndkletørket det.
Deretter delte jeg håret inn i litt forskjellige seksjoner, så fordelte jeg de her tre fargene i håret og lot det virke.
Sjekk gjerne videoen min om hvordan det gjøres HER 🙂

SAMSUNG CSC

Det var bare deilig å få litt farger i håret igjen, og jeg kjenner faktisk at jeg føler meg mer som meg selv med farger i håret. Noe som er ganske rart med tanke på at det ikke akkurat er noe naturlig over disse fargene, haha! Det jeg liker godt med disse fargene er at de fader fint ut av håret, slik at når du er lei, er det bare å vaske håret så forsvinner det gradvis og du er tilbake til slik håret var før. Andre farger jeg har prøvd tidligere har sittet som pinn i kusjit og gjort at jeg endte opp med å bruke en formue hos frisør for å rense ut fargene… Det slipper du med disse, HURRA!

SAMSUNG CSC

Dere skal få litt flere resultatbilder senere- sammen med dagens makeuplook, jeg må bare gå gjennom bildene og så kommer det om ikke så alt for lenge! 
Snakkes snart ♥
– xo Charlie

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat – RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

1 kommentar

Siste innlegg