Fra hat – til nesten elsk!

Goood fredag godtfolk! 
I går jobbet jeg til midnatt og var hjemme kvart på ett om natten, lure meg hadde selvsagt en klesvask som måtte henges opp før jeg kunne legge meg, og enda lurere meg hadde satt opp muskelterapi klokken 0900 etterfulgt av trening kl 1100, dagen etter å ha jobbet nattåpent. Noen ganger lurer jeg på om hjernen min bare flyter rundt inni hode som en suppe og ikke som en funkerende svamp, men skitt la gå- jeg tåler å være litt trøtt! 
Uansett, en god treningsøkt gjør virkelig susen for en trøtt og sliten kropp, det er ihvertfall helt sikkert. I hvertfall når man etter en helt time med god innsats får en deilig runde med alt for mange burpees, bare sånn på gøy! Skal gi deg gøy jeg…. 

Hehehe- men ja, nå skal jeg ikke snakke meg bort, men jeg skal faktisk snakke om trening! 
Fordi jeg har jo som dere vet Fibromyalgi, og i den sammenheng er det viktig for meg å holde kroppen sunn og frisk og sterk. 
Jeg har hatt en helt grei balanse på å gå i muskelterapi og trene litt yoga og litt fjellturer og litt sånn småstyrke innimellom, men aldri 100% konsekvent. 
Rett og slett fordi jeg syns styrketrening har vært DRITAKJEDELIG og fordi jeg ikke har visst om jeg gjør øvelsene rett. Så glemmer jeg å telle hvor mange repetisjoner jeg tar, glemmer å puste, så detter det bare helt ut for jeg får det liksom ikke til, gir opp og bare dropper det. 

Men nå har det vært litt andre boller de siste 7 ukene, for jeg har nemlig fått meg personlig trener!
Hils på Tobias – også kjent som mannen med kjeppen, haha! 

Tobias er èn av to trenere i PT duoen T&C Personlig Treining  og har iløpet av de siste 7 ukene fått meg opp og ut 2 ganger i uken.
Iløpet av disse ukene har jeg gått fra å ikke vite hvordan jeg gjør benkpress og såvidt klare å holde stangen den første gangen, til å nå løfte 30KG i benkpress- DET er gøy! 


#ObligatoriskSpeilselfie =P

Jeg har jo alltid likt å trene, men aldri likt styrketrening, og jeg har jo tidligere gått til personlige trenere på treningssentre, fått litt øvelser og oppfølging men aldri klart å faktisk vedlikeholde det. Tobias har virkelig jobbet med å få inn gode teknikker på alle øvelsene jeg gjør, og gitt meg alternative øvelser for å lære meg teknikkene og bevegelsesmønsteret slik at når jeg skal løfte med stang og vekter- så gjør jeg det skikkelig og skadefritt! 
DET er så viktig det! Spesielt når man trener forebyggende for sykdom, er det ekstra viktig å ikke trene på seg skader og dette er Tobias veldig opptatt av. 

Nå er jeg jo bare såvidt begynt, men allerede hatt utrolig god effekt av treningen, jeg er sterkere, har mer overskudd, sover bedre OG jeg har lyst til å trene på egenhånd i tillegg til de to øktene i uken jeg trener med Tobias! 

Det som er ekstra superdigg med denne treningsduoen er først og fremst at de er superhyggelige og det er alltid god og avslappet stemning på trening i tillegg til at de ikke holder til på et treningsstudio! 
De holder nemlig til på Kronstad Helsepark og har en treningssal hvor man får trene alene sammen med den man har som PT. 
Så om man ikke liker å gå rundt på et treningsstudio og føle på alle øyne som stirrer (selv om sikkert ingen egentlig stirrer, så er det den følelsen liksom..) 
Man får være i fred, fokusere på treningen og det å få til alle øvelsene.
Og så er det utsikt til et herlig bakeri med ferske bakevarer som man kan belønne seg med etterpå om man vil, haha! 

Mer om styrketrening, øvelser og sånn kommer etterhvert som jeg nailer det mer selv, nå ville jeg først bare introdusere disse utrolig flinke gutta og fortelle om det supre sommer tilbudet de har gående for øyeblikket! 

Sjekk ut facebooksiden demmes for mer info om tilbudet!

Whoop whoooop! Daaa er det bare å ta med seg en venn og komme seg på trening! 
Nå, tar jeg velfortjent helg ♥ Nyt den kjære fine lesere!

-xo Charlie

1 kommentar

Siste innlegg