#Edit

SAMSUNG CSC
Hei igjen fineste! 
I dag har jeg hatt skikkelig søndag, og vært plantet aller mest i sofaen og resten her på kjøkkenet, med dataen foran meg. Jeg har nemlig sittet med bilderedigering i heeeele dag! 

Den siste tiden har jeg fulgt med på en fotograf fra Bergen som heter Marcus Valeur på Instagram, og han har drevet og postet en haug med poster om sine Lightroom Presets- som ser helt amazing ut! Siden jeg ikke bruker photoshop- da mine redigeringsskills er ikke eksisterende, så bruker jeg bare Lightroom selv, da det kun er farge, lys og cropping jeg driver med på mine bilder. Så i dag klarte jeg ikke dy meg, og spanderte på meg disse her Lightroom presetsene som han har mekket i hop og har sittet nå i timesvis og kludret med litt forskjellige bilder! 

SAMSUNG CSC

Jeg har jo ikke lyst til å forvrenge bilder slik at det blir urealistisk i forhold til at det er sminkebilder jeg poster mest, og vil da at sminken skal se så ektefølt ut på bildene som mulig, så jeg kommer nok aller mest til å bruke disse filterne på produktbilder og omgivelses bilder, så blir jeg nok å fikse ansiktsbildene på samme måte som jeg har gjort til nå.
Men jeg måtte nesten teste ut filtrene på alt fra natur, produkter, outfit og makeupbilder når jeg først lastet dette ned, og jeg må si jeg er godt fornøyd med effektene!
Så her kommer et aldri så lite bildedryss med resultater:

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

<- Min edit – Marcus Valeur Preset ->
 

Lightroom Presets \ by Marcus Valeur

SAMSUNG CSC
 
<- Min edit – Marcus Valeur Preset ->

Lightroom Presets \ Marcus Valeur

SAMSUNG CSC
<- Min edit – Marcus Valeur Preset ->

Det som har aller størst effekt er natur og omgivelses bilder som dere kan se under her;


 

Bildet over er faktisk tatt med mobilen, så det trenger ikke å være det aller beste kamera heller for å få utrolig god effekt av presetsene, her kan dere se før og etter.

 
<- Min edit – Marcus Valeur Preset ->

Ganske awesome, ikke sant?! 

Lightroom Presets \ Marcus Valeur

Om du ble giret på å teste ut, kan du sjekke ut linken her ->Lightroom Preset by Marcus Valeur og Instagram og Facebook om du vil følge med for andre fete bilder tatt av Marcus!

Men nå skal jeg løsrive meg fra dataen her, for jeg får straks besøk av en venninne for litt girls night! ♥
Ha en fantastisk søndagskveld videre – nyt max

-Charlie

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat – RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg