Let the good times roll

SAMSUNG CSC
Ohoy godfolk! ♥
FOR en fest forrige uke ble, herlighet, hvor skal jeg begynne liksom! 
The Weekend på tirsdag, bursdagsbesøk for min nevø med pizza og kaker på onsdag, etterfulgt av VG lista med min fetter etterpå, så enda en bursdag på torsdag, denne gang min svoger som fylte 30 – HURRA! 
Fredag fikk jeg besøk av en aldeles herlig gjeng og vi stelte i stand Tapas og ansiktsmasker og kos før vi dro ut og hygget videre. 
Lørdag var det filmkveld på menyen med chips og brus i godt selskap, og i går fikk jeg også besøk av en venninne som bare skulle komme og ta det kuli og preikse sjit, før vi brått bestemte oss for en spontantur til byen, 20 minutter før siste buss gikk, mens vi satt der i slaskeklær og ingen sminke! 
Vi løp gjennom skapet, tørrshampo og sminken min, før vi løp til bussen og vips så hadde vi vært ute til alt stengte og satt oppe til kl 5 i uthuset her hjemme, vekket pappa gjorde vi og… hehehe, kjekt med ferie ja.. 

Men tilbake til fredagen! 
Det var også helt spontant at vi samlet oss en gjeng, min kjære fetter og noen andre fine venner. Vi snakket om å mekke sammen noe nachos, men så kom jeg på at jeg hadde mye gøy i kjøleskapet og at vi heller kunne lage tapas. Jeg har aldri laget tapas selv, men gjett om det ble suksess- i tillegg er alt gluten, melk og sojafritt. Derfor tenkte jeg å dele dette med dere, så det kanskje kan være til inspirasjon om dere eventuelt skal stelle i stand mat til noen med samme allergier!

SAMSUNG CSC

På menyen:
Kyllingvinger med salat
Oste Quesedias med Pico de Gallo fra Eldorado
TortillalefseChips med Mango Salsa fra Eldorado
Spanske Kjøttboller fra Firstprice med hjemmesnekra tomatsaus
Druer, honningrøstede nøtter, salsa og guaqemole.

SAMSUNG CSC

Først ut, kyllingvinger, ferdig i 500grams poser fra Prior, trenger bare å varmes i 15 minutter og så er de klar til å spises. For å få litt grønt innslag la jeg oppi noen crispsalatblader og cherry tomater. 

SAMSUNG CSC

Deilige friske druer til å knaske på ♥

SAMSUNG CSC

Tortillalefsechips – Jeg hadde en pakke med glutenfrie tortillalefser, disse er fra coop og kommer i pakke på 4 stk. Jeg hadde to stk igjen som vi tørrstekte i en panne og knakk i biter etterpå, servert med Mangosalsa fra Kiwi sitt sommer grill sortement.

SAMSUNG CSC

Oste quesedias med vegansk mozarella i glutenfrie tortilla lefser fra Bee Free, salsa og hjemmelaget guaccis – nom nom! 

SAMSUNG CSC

Spanske kjøttboller med tomatsaus – Disse kjøttbollene fra First Price smaker helt supert! De ble varmet i ildfast form i ovnen, mens min fetter mekket i hop en digg tomatsaus utav en boks hakkede tomater, litt oregano, chilli, salt, pepper og sukker. 
Han blandet alt i en kjele, stavmikset det hele og lot det få et lite oppkok på platen. 
Festmåltidet ble toppet med alternative mojitos- hehe, jeg hadde nemlig glemt å kjøpe tonic vann, så vi toppet dem med prosecco- det ble faktisk veldig godt!

SAMSUNG CSC

Å stelle i stand alt dette tok faktisk ikke mer enn 20 minutter og det ble kjempesuksess, så dette kan varmt anbefales!  
Vi toppet jo også kvelden med å ha litt spa feeling og kjørte på med deilige ansiktsmasker og fuktighetskremer før vi dro ut- noen fordeler fins det tross alt i å henge med en makeupartist og The Body Shopper, hehe!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#Squad 

Ah, det her har vært bare en helt nydelig uke og helg! ♥
Nå har jeg hatt en litt slack dag i dag, men jeg har likevel fått gjort unna en god del ting og tang før i morra, da drar jeg nemlig til Hamar for Karina og meg sin årlige roadtrip til fra Hamar til Bergen. 
Stay tuned!

Klem i fleng ♥ 
-Charlie

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg