Siste innspurt!


Heisann, oisann!! 
Da er siste ferieuke her for min del, steike tiden har gått fort! 
Første uken av ferien ble jo som nevnt i forrige innlegg en real festuke og andre uken av ferien ble vel mer en sånn god samaritan og kvalitetstiduke ♥

Som dere vet, bor min beste venninne på østlandet, nærmere bestemt Hamar, og hvert år flyr eller toger jeg bort til henne for så å sitte på med henne når hun kjører over fjellet og hjem til Bergen i ferieukene hennes. I år var intet unntak, så tirsdag forrige uke satt jeg meg på et fly og et tog og dro på besøk.

Siden vi ikke skulle sette nesen vår mot Bergen før Torsdagen, klarte jeg å trumfe gjennom en liten harryhandel- Selvsagt til ingen ringere enn Charlottenbergs Shoppingsenter!!
Planen var egentlig å hamstre inn litt gluten og melkefri matstæsj, da jeg er vane med utvalget på Maximat på Nordby- ble jeg brått skuffa her! På Nordby selger de nemlig store kvantums pakker av blant annet mandelmelk, rabbattert slik at det koster kun 17,- literen. Men her på Charlottenberg, var det egentlig helt identiske priser som i Norge på gluten og melkefritt utvalg, så da ble det ikke noe hamstring av dette. Charlotte Berg = skuffa over Charlottenberg!
(klarte ikke dy meg)

MEN det ble ikke bare skuff, for kortet fikk brent seg litt likevel, på både sportshoppen, Carlings og godisfabrikken! 

Torsdag var det klart for roadtrip og Snopeguri 1 og 2 satt klar med smågodt og kanelgifler, klare for en 8 timers tur over fjellet i deilig vær! 

Underveis på turen meldte jeg med en av mine faste fjellturvenner og kom på at vi hadde en avtale om Stoltzen denne torsdagen, så da Karina hev meg av hjemme, ble det rett og slett å snu i døren og kjøre mot Sandviken og komme seg opp på fjellet! 

Etter 8 timer i bilen, en pose kanelgifler innabords, uten middag- var dette den hardeste Stoltzen turen på lenge! Men vi kom oss opp, selv om tiden min ble 4 minutter dårligere enn min beste tid… Såe- jeg sitter i treningstøy nå, klar for å stikke ut og trene etterpå, hehe. 

Sist ut på agendaen denne uken, var å sitte barnevakt for mine herlige tantebarn! ♥
Så fredag ettermiddag kjørte jeg ut i Øygarden og der ble jeg frem til i går ettermiddag. Ganske deilig å ha en helg uten fest og mrro, for denne uken blir det nok av det! 
Nå er det nemlig siste innspurt og klargjøring før jeg torsdag setter snuten mot Malakoff og min aller første skikelige festival opplevelse! 
Kjenner litt på at angsten kryper rundt, men jeg skal vise den hvem som er sjef!

-Nå skal jeg komme meg ut på trening! 
Nyt dagen ♥

-Charlie

1 kommentar

Siste innlegg