Living in denial..

Innlegget inneholder sponsede produkter

God morgen!

Altså- hvordan har det seg at man som liten kan føle at et år varer så sykt sykt lenge, når man som voksen ikke rekker å få med seg at august er ferdig før man er i midten av oktober?!
Jeg klarer seriøst ikke henge med altså, dagene går ALT for fort og selv om jeg føler tiden står stille, så ser jeg jo at den raser den forbi i lysets hastighet. 
Nå har jeg innsett at jeg lever i fornektelse av at høsten snart er ferdig og at vinteren er over oss… Jeg var faktisk ikke ferdig med å ha sommer, hehe og lever i fornektelse litt til.
Noen av disse bildene tok jeg faktisk for snart 3 uker siden, skjønner dere, 3 uker… og først NÅ får jeg satt meg ned og delt dem, det går ikke an- jeg føler at jeg tok dem i forgårs! 
Anywho -jeg har jo lovet å snakke litt mer om mine favoritt skjønnhetsprodukter fra den siste tiden, så derfor tenkte jeg å presentere mine topp 3 goodies for tia til dere nuh!

Først ut har dere kanskje det produktet jeg er aller mest avhengig av i hele mitt livet! Nemlig Instaglow CC creme – det er heller ikke helt tilfeldig at ordet insta er med i navnet her, fordi dette produktet er nesten litt som å ta på seg et intstagram filter! 
Huden blir super smooth, fuktet, glødende- samtidig som den ikke gjør deg mer oljet gjennom dagen. Superbonus er at du får solfaktor med på kjøpet og dermed så er huden BÅDE fuktet og beskyttet og ser fab ut – HURRA! 
Den her påfører jeg med en kost, for da får jeg et litt mer dekkende resultat, for sånn i utgangspunktet så er ikke dette et dekkende produkt, men den jevner hudtonen, slik at små ujevnheter av rødhet og lignende jevnes ut og blir mindre synlig. Den funker like bra alene som en primer under andre produkter for å få max hold på sminken din iløpet av dagen.
For min del er denne super sammen med bittelitt concealer og glød i kinn, for jeg er jo ingen storfan av den her voldsomt dekkende sminken og nå som jeg nærmer med de gyldne 30, preges jo huden av mer linjer enn da jeg var 20- noe som igjen betyr at jo mer sminke man pakker i fjeset jo mer legger det seg i linjene og det ekke no pent altså.
Så om du er gira på å bruke max 2 min på fleisen og vil at huden skal stråle litt ekstra, uten å føle deg oversminka og dekket i huden, så er dette produktet for deg også! ♥ 

Sponset produkter

Etter at jeg choppet av meg alt håret fikk jeg disse herlige produktene i posten og de har vært med på holde håret mitt rent, velduftene og glansfullt! 
Her ser dere en hårskrubb, shampo, balsam og olje- Hårskrubb er ganske nytt på markedet tror jeg, jeg har ikke sett det så mye før iallefall, men det er veldig smart, spesielt hvis man bruker mye styling. Da har det lett for å bli en build up i håret og det kan se litt matt og livløst ut, men ved å skylle gjennom håret, deretter bruke denne skrubben og skumme gjennom håret med, før shamponering, får du vekk skitt, smuss og build ups slik at håret ditt kan oppnå optimal glans!! 
Jeg føner jo sjeldent håret, lar det heller luftørke, så etter å ha skrubbet, shamponert og balsamert håret, håndkletørker jeg håret og kniper inn den deilige oljen etterpå og lar det bare henge fritt så krøllene mine kommer naturlig frem.


Det er 3 essensielle ingredienser i denne serien som gjør den heeeelt super og det er argan olje, alma ekstrakt og coriander olje- alle disse skal gjøre håret lettere å gre, mykt og super glossy- uten å føles oljete. I tillegg er det lettvekter formula som gjør at håret tørker fortere når du føner og oppnår nydelig glans.
Me loves ♥


Sååå for litt siden fikk vi jo inn noen super deilige nye glosser på jobben og jeg lovet jo å dele bilder av disse til dere- for de er bare helt AhMAZE!! 
Disse er beriket med Marula Olje som kommer fra solidarisk handel programmet Eudafano Women?s Co-operative i Ondangwa, Namibia. Marula olje er i nesten all sminken til The Body Shop og hver gang du handler et produkt som inneholder denne fantastisk fuktighetsgivende oljen, så støtter du kvinnene som jobber i kooperativet slik at de får en stabil og god inntekt og kan gå på skole blant annet- det føles ganske digg gjør det ikke?!
I tillegg så får du med deg jojoba olje og argan olje som bidrar til å bevare og gi fukt til leppene dine, de er helt UTEN petroleum, mineraloljer, carmine og gluten- OG de er 100% veganske! Wohooo!! Jeg bare elsker disse glossene og har brukt dem hver eneste dag siden vi fikk dem på lager – så om du har lyst på digg fuktighet på leppene i vinter med litt farge og som ikke føles klissete på leppene, vel, da er det bare å komme innom meg på The Body Shop og shop till you drop ♥

Sånn- da har jeg fått delt litt beauty goodies med dere endelig, for senere i dag setter jeg i gang med et deilig deilig gjensyn av mine beste Halloween makeuplooks! DET blir gøy! 
Som sagt, jeg har ikke rukket å skjønne hvor langt vi er på vei i dette året, det er jo bare 10 dager til selve Halloween, men bare en uke til festivitetene rundt Halloween begynner, så jeg må få ræven i gir- for det kan ikke gå et år uten at jeg kommer med mine kreative innspill til denne fantastiske anledningen. 
Nå er det er bare til å stay tuned, så kommer det litt herlig Halloween inspo, først litt throwback og så litt nytt fra litt senere i dag!

Vi snakkes veldig snart ♥
-Charlie

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg