Halloweenlook – Colourful Scull

SAMSUNG CSC

Happy monday fintfolk! Har dere hatt en bra helg?
Jeg jobbet fulle dager både fredag og lørdag, hadde super koselig venninne kveld på lørdag etter jobb, og i går hadde jeg seriøs rydde og vaske dag i huset. Hadde egentlig planer om å gjøre årets første nye Halloween look, men jeg kom rett og slett ikke så langt. Da jeg satt og spiste sein frokost gikk det reprise av Norske Rotehjem på tv, noe som resulterte i at jeg fikk seriøs rotallergi, haha! Sååå hele huset ble vasket og shinet og jeg begikk meg nok en gang ut på et nytt rydde prosjekt på styling rommet.. Jeg blir bare aldri fornøyd innpå der, men skal jeg kunne kreere noe kule looks, og ikke minst ta imot kunder der resten av året, MÅ jeg ha ting på stell. Derfor gikk jeg skikkelig til verks og et nytt rydde og kaste prosjekt er nå igang. Ble ikke helt ferdig så jeg forsetter i dag etter jobb, kvitter meg med litt gammel drit som bare samler støv og som jeg tror jeg kommer til å få bruk for- men vi vet jo alle hvordan det egentlig er med slike ting ikke sant? 
Men nå prater jeg meg helt bort her- la oss komme tilbake til tema, nemlig Halloween looks – her får dere enda en deilig thowback!

SAMSUNG CSC

How To – Colourful Scull

SAMSUNG CSC

  • Start med å blande godt med hvitt i foundationen og fordel i hele ansiktet og halsen.
  • Deretter bruker du en svamp, velger deg noen farger og begynner å dytte på fargene der du vil ha dem.

  • Jeg la dem ganske tilfeldig rundt om i ansiktet, men jeg valgte bevisst å legge den mørkere blå og lilla under kinnbenet slik at det ble litt innhulet effekt der.

  • Når du er fornøyd med plasseringen av fargene begynner du å fylle i øyehulene med sort.
  • Deretter tegner du opp nesen og hvis du vil litt “hakk” rundt om i ansiktet. 
  • For at det skal settes godt på plass gå tilslutt over med matt sort øyenskygge over alle stedene der blir lagt sort.
  • Så er det klart for munn og tenner. Her la jeg inn ekstra med hvitt og fylte i med sort slik at det ser ut som tenner. 
  • Husk å mette våtkanten oppe og nede på øyet med sort farge, så det ikke kommer slike “hudhull” inni alt det sorte rundt øynene!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hva syns dere? 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat – RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

4 kommentarer

Siste innlegg