Halloweenlook – Rockin Pumpkin

SAMSUNG CSC

Goood morning, 
Jeg kjenner det kribler intenst i fingrene etter å få laget nye makeuplooks til årets Halloween, spesielt når jeg får gjensyn med disse gamle lookene, håper jeg rekker å lage noe kult etter jobb i morra, før dagslyset forsvinner! 
I dag får dere et gjensyn med frøken gresskar- dette er kanskje en av de enkleste lookene jeg har laget, det er ikke mange podukter, ei heller mange steg for å få det til, så dette burde være bankers for de fleste å få til! 

SAMSUNG CSC
How to – Rockin Pumpkin

  • For å lage denne looken legger du først en hvit base i hele ansiktet, enten fettsminke eller vannfarge
  • Så bruker du en oransje øyenskygge til å dytte på over alt det hvite.
  • For å spare deg for tid og produkt, kan det være lurt å tegne opp de stedene du vet du skal ha sort, som øyne og munn, så slipper du å først legge hvit og oransje der for så å bare dekke det til igjen. 

  • Først la jeg en ca outline med den hvite fargen, deretter går du inn med en kajal og tegner opp munn og tenner, øyne og nesen.
  • Fyll så inn med sort fettsminke eller vannfarge og mett det tilslutt med sort skygge, så det våte holder seg på plass!

  • Når du er ferdig med alt det sorte, gå over det oransje for å lage litt dimensjon og tetthet på fargen.
  • For å få den rette oransje nyansen, blandet jeg sammen litt forskjellige oransje og gule øyenskygger og dyttet over med en beautyblender helt til jeg fikk den fargen jeg ønsket.
  • Her er ingen fasit, bare kjør på til du selv digger det!

Hvis jeg hadde hatt grønn hårfargespray, ville jeg satt håret opp i en høy topp og sprayet det grønt for å få stilken til gresskaret, men jeg hadde ikke det, så da fant jeg heller frem et skjerf jeg har laget i grønt og brukte det istede. Sort genser og skinnjakke og looken ble komplett som et litt rocka gresskar!

SAMSUNG CSC

Det enkle er ofte det beste 😉

SAMSUNG CSC

Gøysig, ikke sant?! 
Har du planlagt hva du skal være på Halloween enda? 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat – RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

2 kommentarer

Siste innlegg