Halloweenlook – Entering Space

SAMSUNG CSC

Morniiiings, har dere det bra?! Guu dette er tidlig, spesielt med tanke på at jeg ikke fikk sove før i ett draget i natt og at jeg sto opp for snart en time siden. 
Nå begynner det å nærme seg Halloween helg for fult, da må man bare utnytte dagen helt, så derfor har jeg avtalt med to stykk som senere i dag skal få være modeller for meg og mine penselstrøk, slik at jeg får vist dere noen nye kreasjoner – og ikke bare i mitt fjes! Det håper jeg blir veldig bra, så da gjenstår det bare å finne tid til å redigere og ordne med bilder, inni den ellers alt for travle uken min! 
Heldigvis har jeg forsatt noen looks fra i fjor på lager, til å kjøre i reprise og dagens fjes er inspirert av litt galaxy, glittermadness og futuristiske tendenser, så hvis du ønsker å få til noe lignende kan du følge pictourialen videre i innlegget!

SAMSUNG CSC

How To – Galaxy Futurisma

Som ved alle andre looks, her er det helt vanlig sminke som brukes (produktinfo finner du lengre ned)
Vil bare nevne at det er ingen fasit for hva som er rett og galt verken i produkter du bruker eller måten å legge det på- det her er en fantasi look, så om du vil prøve deg på noe lignende er det bare å være kreativ og leke deg litt, det gjorde jeg 🙂 

 • Start med å blande foundationen med Lightening drops slik at den blir hvitest mulig og påfør i hele ansiktet, samt nedover halsen.
 • Pudre over huden med setting powder så det holder seg på plass.
 • Gå så videre med å legge øyeskygge primer over og under øynene, siden det skal øyenskygge sånn ca overalt, hehe.
 • For å få øyenskyggen til å sitte enda bedre brukte jeg eyecolourstick til å tegne opp et par linjer med, for så å feste med glitterskygge over etterpå, denne gir ekstra feste for skyggene, spesielt bra for skimmer og glitter, da det ikke alltid sitter like godt uten et godt feste under.

SAMSUNG CSC

 •  Start i innerkroken av øyet jobb deg nedover så langt du ønsker.
 • Gå så videre til skyggelegging i kinn og rundt nesen, her kommer contouring skills inn i bildet, bare uten å blende for godt

SAMSUNG CSC

 •  I pannen forlenget jeg formen jeg har på hårfestet og lagde en grønn og grå form nedover langs hele hårfestet og lot det møtes i en spiss fremme i pannen, her følger du bare din egen ansiktsform og hårfeste.
 • For å få inn litt mer farge la jeg en deilig oransje glitter skygge over øyenlokket, før jeg blendet det med litt grå øyeskygge i globalen og utover.
 • Så puttet jeg på masse highlighter i alle høydene i ansiktet, nesen, pannen, kinnben, haken og overleppen.
 • Jeg glemte å ta bilde av dette steget, men jeg tok også med meg litt skyggelegging av gropen på haken, under nesen og nedover halsen og kragebena, der gikk jeg også inn med highlighter for å fremheve skyggeleggingen.

SAMSUNG CSC

 • Fremhev brynene med noen sorte penselstrøk, før du deretter jobber inn litt glitterskygge på dem i tillegg.
 • Deretter kan du hente frem litt prikkedilla og bruke en eyeliner til å lage masse prikker overalt i skyggeleggingen- igjen la fantasien lede deg!
 • Da jeg var i New York i fjor, kjøpte jeg verdens minst hverdagslige grønne leppestift med masse glitter, og til denne lokken fikk jeg ENDELIG fikk den! 
 • Denne tok jeg først på som normale folk, før jeg brukte fingeren og blottet den inn i leppen ooog litt utenfor leppen.
 • Helt tilslutt la jeg litt mer eyecolour stick på våtlinjen, eyeliner på øvre vippelinjen og så et strøk med maskara!

SAMSUNG CSC

Vips- så såg jeg ut som et eller annet hentet inn i fra fremtiden! 

SAMSUNG CSC

Produktene jeg brukte for å få til denne looken er som følger:
HUD – Urban Decay All Nighter Foundation + The Body Shop Lightening Drops, NYX HD Studio finishing powder, The Body Shop All in One Face Base

KINN – Urban Decay Afterglow Highlighter- Sin, Gwen Stefani Palette – Fargen Serious, er den jeg har skyggelagt med Moondust Palette Fargen Magnetic, i ytre kinnben og prikkene er laget med Kat Von D Ink Liner

ØYNE – Urban Decay Primer Potion, The Body Shop eyecolourstick- Cairo Granite, Moondust Palette fargene Galaxy, Lightyear, Vega, Element og Lithium – disse fargene har jeg forsåvidt blandet litt overalt, både i pannen, rundt nesen og også i brynene, Maskara fra Kat Von D

BRYN – The Body Shop 2 in 1 Gel Liner + litt Moondust skygger, for det meste fargen Galaxy 

LEPPER – Urban Decay Vice Lipstick – Junkie sammen med bittelitt av øyenskyggen Serious, som jeg dyttet lett på midten av leppen og ut i leppekrokene

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kunne dette vært noe for deg i år?! 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat – RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg