Halloweenlook – Enchantress

SAMSUNG CSC

Happy Halloween folkens! 
Håper mange av dere har hatt en gøy feiring i helgen! Jeg fikk inn litt bilder inspirert av mine looks, blant annet Pumpkin looken og Mad Hatter som dere skal få bilder av litt senere i dag. Det var gøy å se! 
Jeg tok en fullstendig utypisk Halloween helg, bortreist på campingvognen med mine fine søstre, hvor alt annet enn blod og gørr og sminke sto på menyen. 
Etter veeeldig mye jobbing og et månedslangt mareritt med en visdomsjeksel som måtte opereres ut, og et smerteh***tte uten like i ettertid pga kompliksjoner, trengte jeg et seriøst avbrekk. Så da ble det 100% relaxmode, god mat, godt selskap og det gjorde ekstremt godt for kropp og sjel.
Fra i går startet nemlig en 11 dagers lang arbeidsuke, så her går det unna om dagen kan du siii. I tillegg til jobbing, er jeg jo også på boligjakt, så etter jobb i går var det visning og i morgentimene i dag har jeg sittet parat på telefonen med budgiving- det gikk ikke min vei i dag, så bolijakten forsetter!
Derfor, som dere kanskje skjønner, har jeg ikke rukket å produsere noe innlegg før nå, så da skal dere heller få to på rappen i dag! 

SAMSUNG CSC

Dagens look er The Blonde Enchatress, reprise fra i fjor, og en look som var utrolig gøy å lage! 

SAMSUNG CSC

How To – Enchantress

SAMSUNG CSC

 • Først ut- foundation, her har jeg gått for en som er hakket lysere en min hudtone, hele ansiktet, ører og hals dekkes.
 • Pudre så over med løspudder for å sette alt på plass.
 • Tid for bryn- og som vi alle vet det er tross alt bryndronningen Cara Delevingne, som spiller denne rollen, så her har jeg gått all in og virkelig fylt inn brynene maks- til og med jukset dem litt tettere i front.

SAMSUNG CSC

 • Deretter skal vi lage tidenes minst nøye smokey eye- kjør på med en sort kajal, som du deretter duser ut med en god og fluffy kost.
 • Etter det dytter du sort og grå skygge over slik at alt sitter som støpt. 
 • Dra så med deg litt skygge ned i “tårer” nedover kinnet, her har jeg blandet både sort og grå skygge for å skape littepitt dimensjon.

SAMSUNG CSC

 • Finn en grov og god svamp med hull i- jeg brukte en oppklippet bilvaske svamp her- får ikke håpe det var noe såperester i den, og dytt på litt grønn og sort farge rundt om i ansiktet, hovedsaklig i kinn og rundt munnen og litt oppover i pannen.
 • Så er det tid for  være litt kreativ vettu, tegne på symboler, som ikke betyr noenting som helst, men som ser utrolig kult ut! 
 • Vi skal ha tre rader av disse meningsløse symbolene i pannen og så to rader over kinnbena.

SAMSUNG CSC

 • Siste finish, inn med bilvaske svampen igjen og dytt på litt mer sort og grønt der du ser det trengs.
 • Litt farge på leppene er greit også- her har jeg brukt matt leppestift i nude og så dyttet jeg over litt sort skygge med fingen.
 • Finn frem masse smykker, her kom min massive samling av crap jeg aldri bruker veldig handy, tok bare på masse masse greier.
 • Til den kronelignende saken Enchantress har på hodet, tok jeg et smykke som hadde noe lignende form, så varmet jeg det med hårføneren og bøyet det til en form som var enda litt mer passelig (mens smykket var varmt hadde jeg det inni et håndkle så jeg ikke sku brenne meg)
 • Når kronen er festet dro jeg frem litt lugg, klinte på masse hårolje og litt hårspray så det skulle holde seg på plass i disse slyngete trådene…

Og Voila – FERDIG!

SAMSUNG CSC

Produktene til dagens look var som følger:
HUD – ​The Body Shop Fresh Nude Foundation, Loose Face Powder, på svampen Colourcrush Eyeshadow, Eyedefiner Green
ØYNE – Matte Kajal Black, Colourcrush Eyeshadow 015 og en grå som jeg ikke hadde nr på- oops! 
BRYN – 2 in 1 Gel liner Brown, Brow & Lash Gel
SYMBOLENE I KINN OG PANNE – Skinny Felt Liner + Loose Face Powder
LEPPER – Matte Lip Liquid Windsor Rose + Colourcrush 015

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Madness! 

Stay tuned for min store favoritt look senere i dag, nemlig The Mad Hatter ♥

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat – RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

1 kommentar

Siste innlegg