We Rule The World

SAMSUNG CSC

God formiddag fineste! ♥

I morges fikk jeg sove alrarmfritt og våknet nesten bare av meg selv, hehe, telefonen på lydløs ringte, så jeg ble vekket av litt svak vibrering på nattbordet ved siden av meg. Men klokken var jo nesten 0900, så det gikk faktisk helt fint å våkne da. Jeg la meg vel i 00 draget i går og sovnet midt i en veldig spennende episode av Stranger Things, så straks jeg er ferdig å skrive med dere her nå, skal jeg skru på episoden og se ferdig mens jeg steker meg litt havre panniser, digg start på dagen med andre ord.

 

I går ble en helt annerledes start på dagen, og jeg kjenner nå at det å bli med på en budrunde på leilighet man virkelig vil ha, og så ikke få den tar litt på, ikke sånn at jeg er lei meg og har lyst å gi opp eller noe, tvert imot- for jeg vet at leiligheten jeg ser etter og har råd til, vil dukke opp etterhvert. Men jeg kjenner at jeg bruker helt enorme mengder energi, bare det å sitte og vente på at det innenfor den rammen av 30 minutter du har satt på budet ditt, kan det plutselig tikke inn en melding med et høyere bud, som du må høyne igjen og vente på nytt… og sånn går det helt til du når maxgrensen din og må gi deg. 
I går knivet jeg med noen som hadde betraktelig dypere lommer enn meg, og den som vant runden endte opp med å betale veldig veldig mye over takst, noe som er sjelden vare nå til dags- og SÅ bra var ikke den leiligheten, hehe.
Men herlighet så mye nerver som er i spinn og energi som brukes på dette, jeg holdt jo på med dette FØR jeg skulle på jobb i 8 timer på senvakt, det kjente jeg på kroppen altså!

Det er ikke akkurat flust med leiligheter å velge mellom heller, det ligger masse leiligheter ute, men de fleste er 100-200 000 over min prisklasse, for budsjettet mitt er jo ikke skyhøyt, jeg er jo bare meg og skal klare å betjene lånet uten å bo meg ihjel. 
Dette blir  også min første leilighet jeg kan kjøpe og min første gang på markedet alene.
For selv om jeg har bodd for meg selv siden jeg var 15 år- både på leiemarkedet og sammen med min forrige kjæreste i leiligheten som han eide. 
Så jeg har jo vært med på dette med visninger og budrunde og slikt før- men ikke til MEG, ikke for bare MIN skyld og da blir det en helt annen greie. 
Det er også det som er poenget – jeg vil vise meg selv og alle andre, at jeg klarer å stå på egne bein, at jeg kommer meg inn på markedet og kan eie mitt eget sted! Samfunnet i dag er nemlig ikke bygget opp for å være alene, man må være to, og ja jeg får hjelp av kausjonist til den biten jeg mangler i egenkapital, men jeg skal betjene lån og alt alene. 
Jeg har jo ikke tenkt å være en ensom staut resten av livet og gjøre alt aleine, men jeg har tenkt å bevise at det går an, at man forsatt kan være selvstendig, som kvinne, på egenhånd og ikke være avhengig av en mann/livspartner for å komme noe vei her i livet!

 

Så nå skal jeg riste av meg den tapte budrunden og jobbe på som en hest og fylle opp sparekontoen enda mer, mens jeg venter på at den neste leiligheten i min prisklasse skal dukke opp på markedet! 
 

Nyt dagen dere ♡

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg