Seasonal Delights

SAMSUNG CSC

Gooood lørdag! 
Nå sitter jeg å ser at det PLASKER ned utenfor og jeg skal snart gå til bussen med fullt makeupkit og ting som ikke liker å bli vått… Gleder meg! 
MEN før jeg går så kan jeg dele dagens makeup med dere, før den blir ødelagt i regnet, hehe.

SAMSUNG CSC

Vi har fått litt ny sesongsminke på jobben, og det vil jo jeg vise frem! 
Dette er limited edition produkter og det er bare utvalgte butikker (slik som den jeg jobber i) som har fått alle produktene- og da gjelder det å være raskt ute før de forsvinner! 

SAMSUNG CSC

Først ut har vi to paletter – her fins alt man trenger til den komplette dag og fest makeup! 

SAMSUNG CSC

Inni palettene finner du 5 forskjellige farger – 4 av dem er tørre og kan brukes som øyenskygge og eyeliner og highlighter og den siste er fuktig og kan brukes til kinn og lepper! LOVE IT ♥

SAMSUNG CSC

Enda bedre er det at disse palettene har det nye klikk systemet, slik at hvis du ønsker å bytte ut en farge kan du velge en annen refill og putte inni slik at du skreddersyr paletten perfekt til deg! Disse koster 289,- så det er heller ikke så innmari ran for lommeboken!

SAMSUNG CSC

Sååå har vi fått inn 6 forskjellige Metallic Lip Liquids til 139,- 
De er en utvidelse av Matte Lip Liquid og gir et matt OG metallisk utseende når du tar dem på. Det som er fint er at du kan ha dem på leppene og det ser smashing ut- samtidig kan du bruke dem som base til øyenskygge og til og med som eyeliner, slik jeg har gjort i dagens look!

SAMSUNG CSC

Til slutt har vi fått inn verdens beste eyelinerpen, herlighet denne lille saken har virkelig changed up the game. 

SAMSUNG CSC

Man får en utrolig presis og fin linje til øynene, den er helt super å påføre og sitter så godt på som jeg aldri har opplevd av en annen liner før.
I tillegg har du et stjerne stempel på andre siden, HALLO! så gøy! Og det stempelet sitter så vanvittig godt, når jeg har laget slike stjerner på hånden, så sitter de på helt til jeg bruker sminkefjerner og får dem bort, ellers sitter de selv gjennom håndvasking som jo skjer ganske mange ganger om dagen! 

SAMSUNG CSC

Som dere ser lengre ned brukte jeg stjerne stempelet til å lage falske øredobber, syns det funket helt supert, spesielt nå som jeg driver å sparer til bolig og ikke har tatt meg råd til å kjøpe nye øredobber etter de forrige ble borte, haha!

SAMSUNG CSC

Hvis du er gira på å teste ut disse herlighetene, er det bare å komme innom meg på jobb så skal jeg vise deg ♡

(Hvis du ikke bor i Bergen får du stikke innom din lokale The Body Shop såklart) 

Men nå må jeg komme meg ut i regnet og avgårde på jobb! Snakkes snart 💋

SAMSUNG CSC

8 kommentarer
  1. Elsker stilen din! Håret var utrolig stilig 😀
   Og her så jeg mange fine farger på palettene! Det er nå man bør være rask, om man vi kapre seg et! 🙂 Hvilken skjønnhetsbutikk jobber du på?

  2. wææ er det du som jobber på Bodyshop Galleriet? ALLTID SÅ HIMLA BRA KUNDESERVICE hos deg ! Blir glad hver gang jeg er innom og handler 😀 😀 ønsker deg en fin søndag <3

  3. Så mange kule nyheter, TBS er alltid rå i vinter- og julesesongen. Dør seriøst av den vanilla chai-lukten 🙂
   Var jo faktisk innom Body Shop i Oslo i dag, men så ikke de øyenskyggepalettene. Litt dumt, for det med den rosa og blå skyggen så veldig kul ut, skulle gjerne swatchet 🙂 Er de godt pigmenterte?

  4. Tattavkvinnene: HELT enig! <3
   kanskje de ikke hadde fått dem i den butikken :/ vet det bare er utvalgte butikker som har de, men trodde alle i Oslo var selvskreven på det!
   De er kjempe godt pigmentert, veldig fornøyd med dem! =) <3

  5. Tina: Det er det vettu =D Hehe, tusen takk for så fin kommentar, det gjorde dagen min å lese <3
   Ha en nydelig uke, og si gjerne hvem du er neste gang du er innom, det er sååå koslig =D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg