Hva skjer’a Baghera?!

SAMSUNG CSC

Hei,
Husker dere meg? 

Det har vært altfor mye stille fra meg om dagen, dagene fylles opp og flyr avsted, og jeg har ikke klart å finne tid, motivasjon eller inspirasjon til å fylle sidene her på lenge. Det er litt sånn “ikke bit over mer enn du kan tygge” tilstander hos meg om dagen og det måtte faktisk en sykedag fra jobb til, for at jeg skulle kunne finne tid til å plukke opp datamaskinen, nedstøvet som den var stakkars. 

Så- hva skjer? Hvorfor er det så travelt? Hva er det som tar opp all tiden?
1. Jobb
2. Jobb
3. Jobb
4. Bolig jakten (ikke den som går på tv, men min egen bolig jakt)
5. Networking
6. Bittelitt sosialt samvær
7. Søvn og restitusjon

Jobbene mine:
Fra mandag til torsdag denne uken har jeg jobbet 39 arbeidstimer, litt på hver av alle mine tre jobber, som har resultert i 9, 10 og 12 timers arbeidsdager- ja og så litt visninger skvist inni der. Jeg er egentlig inne på en 11 dagers uke, jobbing hver dag fra mandag til neste fredag, men i dag sa kroppen stopp. Etter å ha vært forkjølet i ca 2 uker nå, toppet det seg i går kveld hvor stemmen min takket for seg, og i morges da jeg våknet var jeg så tett i alle kanaler at det ikke var annet å gjøre enn å kaste inn håndkleet. Jeg ringte sjefen, det var gøy uten stemme, såvidt jeg fikk presset frem ordene om at jeg måtte holde sengen i dag, så håper jeg at denne ene dagen med hvile får formen litt opp igjen slik at jeg er klar for resten av arbeidsuken!
Det er jo 1. desember, jul og kos og god stemning på jobb- så jeg har ikke tid eller lyst til å ligge å dra meg her hjemme! Hehe #workaholic

Flere spør meg hvor jeg jobber, selv om det burde være ganske obvious med tanke på de fleste produktbildene jeg legger ut bilder av, hehe, men jeg jobber på The Body Shop her i Bergen. Dette er min hovedjobb, som er 100% stilling. Der har det jo også vært ganske crazy days siden september, for da pusset vi opp butikken og fått en helt ny arbeidshverdag i den flotte nye butikken, elsk! ♥
Om bare 4 måneder, så har jeg faktisk jobbet i The Body Shop i 10 år- det er litt sykt å tenke på, men det er ikke rart at tiden flyr, for fy søren så gøy vi har det på jobb! 

Ved siden av The Body Shop jobben. har jeg også fått en ekstrahjelp stilling, så et par ganger i måneden finner dere meg i butikken REGN i strandgaten 66.
Her selger vi alt fra klær, sko, vesker, luer, til tilbehør, interiør og skjønnhetsartikler, det er kjempegøy å jobbe der, helt nytt for meg å jobbe med klær og sko- men kjempegøy å lære mer om denne verdenen også! Det var jo egentlig Janne & Julia jeg begynte på her i høst, men nå har de slått seg sammen med REGN, og fått begge konseptene inn i èn butikk, kjempespennende! 
Så forrige lørdag var det en aldri så liten lanseringsfest og det var jo en perfekt anledning for meg til å bli bedre kjent med de andre jeg jobber med og bli kjent med flere nye fjes, gøy! 

 
Bilder fra JuliaNyland.com

Sist men ikke minst jobber jeg i mitt eget lille firma, som freelance makeupartist og blogger, hvor sistnevnte har vært passelig fraværende..
Det er i hovedsak vår og sommer som er høysesong på freelance jobbingen, men i år har det kommet litt jobber nå på denne siden av året også, hvor jeg har sminket to ganger til forestilling av Hakkebakkeskogen med den fantastiske gjengen i Musikalløvene med Hanne Mellingen og Lykke Kristine Moen i teten, den jobben der var kanskje noe av det mest givende jeg har vært med på hittil <3 

Utenom det var jeg med i et kanonbra sminketeam på et hårshow i regi av Think hairwear salongene i starten av november, tidenes travleste lørdag, haha! 
Denne lørdagen startet jeg med å først begynne å sminke ene modellen jeg hadde, deretter la jeg inn to timer med jobbing på The Body Shop, før jeg dro til Grieghallen og gjorde de andre modellene mine, deretter  løp jeg avsted til USF verftet for å få med meg tidenes konsert med Gabrielle og etter konserten løp jeg tilbake til Grieghallen for å se selve hårshowet og makeupen jeg var med å gjøre in action! Kjempegøy! 

..og sist men ikke minst har jeg fått vært noen dager med i sminketeamet på Aber Bergen, skulle ønske jeg rakk å bli med flere ganger, men som dere kanskje skjønner, har det vært ganske fullt opp, hehe.

Networking 
Sammen med 6 andre makeupartister har vi dannet et lite nettverk, vi har en facebookside, en instagram og egen snapchat konto.
Vi kaller oss Keeping Up With Muas. 
Vi har alle hver vår dag på snapchat kontoen, slik at du kan følge hvordan 7 forskjellige makeupartisters arbeidsdager kan se ut!
Følg oss gjerne på keepingup.muas på Snapchat.

I tillegg er jeg med i enda et nettverk, dette handler om matallergi da, siden jeg har melk og glutenallergi og da har jeg også en gang hver 14 dag ca. 24 timer på snapchatkontoen Allergimatsnap.
Legg gjerne oss også til, hvis du er gira på tips og oppskrifter fra den verdenen også. 

Boligjakten
Som sagt, ikke den som går på tv, selv om jeg faktisk meldte meg på- haha! (jeg var visst litt sent ute med påmeldingen) 
Altså, nå har jeg gått på jeg vet ikke HVOR mange visninger, snakket med 4 forskjellige banker for å få det beste lånetilbudet, står nå på uttallige megleres mailing lister, slik at de kan sende meg mail når noe i min prisklasse legges ut for salg og jeg sjekker finn.no slik som andre sjekker instagram! 
Når jeg scroller på facebook dukker det bare opp sånne eiendomsmegler reklamer og matvideoer fra Tasty og det sier vel litt om hvilke ting som opptar min hverdag om dagen, haha!

Men fra spøk til alvor, det er faktisk ganske intenst og energikrevende å lete etter bolig, du skal faktisk mentalt flytte inn i leiligheten før du byr på den, og hvis du går på fellesvisningen har du bare et halvt døgn på deg før det blir evt budgiving og da skal du bestemme deg utifra en visning på 20 minutt og gransking av prospekt, om dette er stedet du vil investere i. For dette er faktisk mitt livs største invistering så langt. 

Jeg har tapt noen budrunder på leiligheter jeg har vært SÅ klar for å kjøpe, til og med bygget leilighetene i The Sims for å liksom bo meg litt ekstra godt inn i dem og kjenne ekstra på om dette er rette stedet for meg. Og når man da står alene om bud på leiligheten og det er 3 minutter igjen av tidsfristen på budet ditt og det da plutselig kommer noen og smeller inn et bud og danker deg av banen… det er så intenst og utmattende atte hjelp! 
Nå har jeg bare i november, hatt to leiligheter i kikkerten som jeg har virkelig villet ha og måtte se gå til noen andre, så nå har jeg bestemt meg for å roe ned letingen, ta en liten pause, nyte julen og heller ta opp igjen jakten over nyttår.
For tross alt- jo lengre jeg bor her hjemme, jo mer får jeg spart i egenkapitalen, og det er bare positivt! 

Jah… Henger du forsatt med eller?
Hehe, det ble litt langt dette, men nå vet dere hvertfall hvordan det har vært siden september for meg.
Jeg har vært og er inni en boble, hvor jeg bare jobber alt jeg kan, sparer alle pengene jeg kan, for plutselig dukker MIN leilighet opp.
Den jeg skal kjøpe og den jeg skal bo i. Jeg må bare være litt tålmodig, ha is i magen, ikke stresse. 
Det er akkurat som med kjærligheten, når du minst forventer det- da dukker den opp! 

Så når du minst forventer det, dukker jeg opp igjen ♥

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat – RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg