Nå er det over

Den lange letingen….
De mange visningene…
De tapte budrundene…

Fordi denne gang var det JEG som vant budrunden!
Endelig kan jeg kalle meg huseier, jeg EIER min egen leilighet og akkurat nå sitter jeg i sofaen og ser utover tingene mine i leiligheten min…

Det kribler så sykt i magen og det føles så sinnsykt RÅTT å sitte her akkurat nå. 
Det tok nesten ett år med aktiv leting på finn.no, intens sparing, 3 forskjellige banker for å få beste lånetilbud, 3 måneder med hyppige visninger og 6 tapte budrunder før det nå endelig ble min tur, nå rett før jul.
Da snakker man tidenes julegave til seg selv, hæ?!
heldigvis hadde jeg kjøpt ferdig alle julegavene før jeg la inn bud, for ellers hadde blitt noen skrale julegaver på alle andre, haha!

Det kjens utrolig godt og rart å sitte her nå, helt på egne bein, ny start, nytt år og en hel masse følelser flygende rundt i kroppen.
Men det er to følelser som stikker seg ekstra ut – 1. Stolthet og 2. Takknemlighet. 
For fy faen så stolt jeg er av meg selv!
Drit i janteloven, for dette har jeg jobbet så sykt hardt for, både fysisk og psykisk.
For hvis noen hadde sagt til meg for 3 år siden at jeg kom til å sitte her i dag, hadde jeg aldri trodd på det. Drømt om det ja, trodd på det? Nei.
Men nå sitter jeg altså her, etter noen tøffe år med sykdom, nav, arbeidsavklaring, psykolog, trening og rehabilitering har jeg kommet meg på beina igjen, tilbake i full jobb (og mere til) tilbake til et godt sted med meg selv og forbi min første og største milepæl her i livet.
Den andre følelsen, takknemlighet, er hinsides og går ut til så mange mennesker, men spesielt til min familie, mine venner og kolleger, som har stått ved min side, hjulpet meg og heiet på meg.
Jeg er så takknemlig for all støtte, alle kritiske innspill, alle tanker og meninger og input i denne prosessen og spesielt er jeg takknemlig for min far, som har latt meg bo hjemme hos han i nesten 3 år og som har gitt meg muligheten til å spare opp penger og dermed få til å gjøre dette. 
Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er. 

2017 ble et hektisk, lærerikt, spennende og fantastisk år,
2018 ser ut til å kunne bli enda bedre, for enda så blakk jeg er akkurat nå, har jeg aldri vært lykkeligere!

Godt nyttår alle sammen, måtte det nye året behandle dere fantastisk! ♥


#happyface 

6 kommentarer

Siste innlegg