Første gang for alt..

Reklame // Samarbeid med Frontline Acadamy Bergen 

Heheey! 
Nå sitter jeg her, i morgenkåpen, i leiligheten min, i arbeidskroken, med EL-peisen på full guffe og litt rolig musikk i bakgrunnen. 
Den nye tilværelsen er ganske diggbar, det må jeg bare meddele og hele denne måneden som har gått har bare bydd på masse spennende, hverdagslige og herlige førstegangsopplevelser! 
Alt fra min første innbetaling på lån og felleskostnader, første handling av mat for å fylle opp skapene, første klesvask når jeg endelig fikk vaskemaskin i hus… 
Det har blitt ganske mange førstegangsting, så jeg skal ikke ramse opp alle, hehe, for da blir vi bare sittende her i kveld! 
Men jeg skal ta dere med på en litt spesiell førstegangsopplevelse som jeg hadde midten av januar, som ikke har noenting med bolig å gjøre i det hele tatt!

Helt i starten av januar, sa jeg ja til å bli med på en videoinnspilling hvor jeg skulle trene på Frontline i Bergen.
En av mine beste venner jobber der og da spurte han pent om jeg ville være frontfigur for innspilling av denne videoen, som skulle ta for seg en nybegynner på en av timene hos dem, takket jeg nå bare ja, jeg, fordi jeg ville være en god venninne og tenkte ikke noe mer på hva det faktisk var jeg skulle begi meg utpå- så da jeg kom på treningssenteret fikk jeg meg ei litta overraskelse over at jeg skulle delta på en helt ekte, Brasiliansk Jiu-Jitsu time, sammen med andre folk som faktisk kunne dette her..
Menneh, jeg er ikke kjent for å backe ut når jeg får en utfordring servert, så i videoen under får dere se en passe flau og utrent Rockstar som er i full action på Jui-Jitsu…

Enjoy!

Hehe, jah, det var morro det her! Noen som kunne se at jeg var litt klein eller?! 
Som jeg sier i videoen, dette skal jeg absolutt prøve igjen, for fy søren så gøy det var, og hjelpes så sykt bra trening det er, jeg var støl på plasser jeg ikke ante det gikk an å være støl i nærmere en uke etterpå!
Men før jeg kan begi meg ut på flere timer må jeg bare bli ferdig med litt intens jobbing så jeg får tid å fokusere litt, for akkurat nå er jeg midt oppi noen intense jobbuker hvor jeg bare denne uken, skal klokke inn 52 arbeidstimer.. puh! 
MEN for å holde ut hardt arbeid, er det viktig å ha kroppen med på laget, så da passer det ypperlig at Frontline også har Yogatimer som jeg heldigvis rekker å benytte meg litt av, slik at jeg holder koken.

Om det sitter en liten Jiu-Jitsuer og kribler i deg også, kan ihvertfall denne newbien anbefale dette steder på det varmeste og hvis du er redd for å være nybegynner der aleine, får du si ifra til meg, så kan vi gå sammen 😉 

Kjøss og klem Ninja Charlie :-* 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg